Almeida'dan Bilic'e mesaj

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Hugo Almeida, yeni sezon hazırlıkları ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Almeidadan Bilice mesaj
09 Temmuz 2013 Salı 12:59 tarihinde eklendi.
Kamp çalışmaları ve yeni sezon hedeflerini hakkında BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Almeida, "Tatilden sonra idmanlar yorucu oluyor, ama idman temposundan memnunuz. Geçen sene ligin ilk yarısında iyi performans gösterdim, ancak sonrasında talihsiz sakatlıklar yaşadım. Şimdi sakatlanmaya önlem olarak özel çalışmalar yapıyorum."
 
Almeida, takımın yeni teknik direktörü Slaven Bilic ile sevgi ve saygı çerçevesinde bir ilişkisi olduğunu belirterek, şunları söyledi:
 
"Her teknik adamın kendine göre bir bakış açısı olur. Şu anda yaptığımız çalışmalar benim hoşuma gidiyor. Birkaç kez kendisiyle konuştuk, fikir alışverişinde bulunduk. Saygı ve sevgi çerçevesinde bir ilişkimiz var."
Takım içindeki rekabetin takımı her zaman olumlu yönde etkilediğini vurgulayan tecrübeli futbolcu, şu ifadeleri kullandı:
 
"Takım içi rekabet takımı her zaman olumlu yönde etkiler. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Gerisine teknik direktörümüz karar verecek. Seçim onundur. Biz, üzerimize düşen görevleri yapmalıyız. 2.5 senedir buradayım, taraftarlarımızın bize gösterdiği sevgi ve destek inanılmaz. Öncelikli hedefim takım oyununa yardımcı olmak. Ondan sonra goller kendiliğinden gelir. Takım kazandıkça sizing kaç gol attığınız önemli değil. Takım kazandığı sürece hepimiz mutlu oluruz."

DHA