"Alnımızın akıyla bu maçtan çıkarız"

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Beşiktaş'la karşılaşacak Sanica Boru Elazığspor'da teknik direktör Yılmaz Vural, karşılaşmadan alınlarının akıyla çıkacaklarını söyledi.

Alnımızın akıyla bu maçtan çıkarız
05 Şubat 2013 Salı 17:55 tarihinde eklendi.

 

Teknik direktör Yılmaz Vural, 3 puana Beşiktaş'ın oluduğu gibi kendilerinin de ihtiyaçları olduğunu kaydederek, "Onlar 32 olan puanlarını 35'e biz de 21 olan puanımızı 24'e yükselterek, en azından bir takımı altımıza almak istiyoruz." dedi.
 
Gaziantepspor'un Kasımpaşa ile zorlu bir maça çıkacağını dile getiren Yılmaz Vural, "20’li puanlara sahip diğer takımlar da kendi aralarında oynayacak.Kazanırsak bekli de düşme potasında olan üç takımdan biri olmayacağız." ifadelirini kullandı.
 
Beşiktaş’ın oynadığı son üç maçı da kazanamadığını hatırlatan Vural, kendilerinin ise son 3 maçta iyi sonuçlar aldıklarını söyledi. Vural, Beşiktaş karşısına İvan ve Bilica’dan yoksun çıkacaklarının da altını çizerek, "Kadromuzu 27 kişi olarak fiksledik ve alnımızın akıyla mücadeleye devam edeceğiz. Trabzonspor ve Kasımpaşa maçlarında olduğu gibi bu maçta da dolu tribünlere oynamak istiyoruz. Umarım alnımızın akıyla bu maçtan çıkarız." şeklinde konuştu.
 
 
Bu arada Sanica Boru Elazığspor, gerçekleştirdiği antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü. 

CİHAN