Alt katı depo olan evde yangın

İzmir'in Kınık İlçesi'nde altı saman deposu olan iki katlı evde yangın çıktı. Samanların tutuşmasıyla başladığı belirtilen yangın, bitişikteki başka bir evin çatısına da sıçradı. Orman ve itfaiye ekiplerince söndürülen yangında iki katlı bina tamamen, bitişikteki evinde çatısı yandı.

Alt katı depo olan evde yangın
21 Ekim 2014 Salı 19:34 tarihinde eklendi.
Bergama Orman İşletme Şefliğinde arazöz şoförü İbrahim Çetinkaya'nın (31) Kocaömer Mahallesi Dutlu Çeşme Sokak 11 numaradaki evinde, bugün saat 14.00 sıralarında yangın çıktı. Saman deposu olan birinci katta belirlenemeyen bir nedenle başlayarak üst kata sıçradı.

Ev sahibi Çetinkaya, eşi Ahsen Çetinkaya (28), çocukları Emirhan Çetinkaya (8) ve Ece Su Çetinkaya (3) ile dışarı çıktı. Büyüyen alevler, bitişikte oturan Hayatı Uğur'a ait evin çatısına da sıçradı. Ev sahibinin ihbarı üzerine Bergama Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı dört arazöz; Büyükşehir Belediyesi, Kınık ve Bergama itfaiye grubuna ait sekiz itfaiye aracı çalışma başlattı. Söndürülen yangında iki katlı ev ile bitişikte yaşayan Uğur'a ait evin çatısı tamamen yandı. Yangının çıkış nedenini araştırıldığı belirtildi. Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.