'Altın Bidon' olma yolunda

La Gazetta dello Sport, yaptığı değerlendirmede, en kötü (bidon) olarak Inter’li Forlan’ı işaret etti.

Altın Bidon olma yolunda
06 Ekim 2011 Perşembe 17:40 tarihinde eklendi, 1.354 kez okundu.

 

 
İtalyan basını 5. haftası geride kalan Serie A’da Serie A'da her yıl en kötü performansı gösteren futbolcuya verilen Altın Bidon ödülünün adaylarını açıkladı.
 
La Gazzetta dello Sport’un değerlendirmesinde, Milan’dan Juventus’a transfer olan Andrea Pirlo ile Udinese’den Napoli’ye geçen Gökhan İnler’i en iyi iki futbolcu olarak gösterildi.
 
Aynı gazete, Laziolu Miroslav Klose, Romalı Heinze, Genoalı Cesare Bovo’yu da İtalyan Ligi’ne damgasını vuran oyuncular arasında gösterdi.
 
Kötüler arasında zirvede
 
La Gazzetta dello Sport lige çok kötü başlayanlar arasında ilk sırayı Atletico Madrid’den yıllığına 3.5 milyon Euro transfer olan Interli Diego Foran’a vererek “Bidon olma yolunda hızla ilerliyor” yorumunu yaptı. Kötüler arasında Milanlı Antonio Nocerino, Romalı Fernando Gago, Napolili Goran Pandev de yer aldı.
 
Beşiktaş ve G.Saray da onu istemişti
 
Attığı gollerle iki sezon önce Atletico Madrid’in UEFA Avrupa Ligi, bu yaz da Uruguay’ın da Copa Amerika’yı kazanmasında büyük payı olan Diego Forlan’ı Beşiktaş ve G.Saray da istemişti. Ancak yıldız golcü, tercihini İnter’den yana kullanmıştı.