Altın Fiyatları Son Durum (Gram Altın, Çeyrek Altın, Yarım Altın, Gazi, Cumhuriyet Altını)

Altın fiyatları ne durumda? Çeyrek altın fiyatı? Gram altın kaç TL? Cumhuriyet Altını fiyatı ne? Altın fiyatları yükseldi mi? Altın fiyatı düşecek mi? Altında son durum ne? Altın için uzman görüşleri. Uzmanlar altın için ne diyor. Altın yatırımı mantıklı mı? Altına yatırım yapmalı mı? Çeyrek altın düşer mi? Gazi yükselişte mi? Cumhuriyet altını düşecek mi?

Altın Fiyatları Son Durum (Gram Altın, Çeyrek Altın, Yarım Altın, Gazi, Cumhuriyet Altını)
06 Mayıs 2014 Salı 17:44 tarihinde eklendi, 7.959 kez okundu.

Altın en eski zamanlardan bu yana yatırım aracı olarak kullanılan madendir. Düğün, kına ve nişanlarda da geleneklerimize göre gazi altını, çeyrek altın ve altın bilerzik gibi şeyler geline hediye edilir. Bu gelenek ve göreneklerimize de işlemiştir. Bu sebeple iniş ve çıkışlar sık sık görülse de sektörü tamamen bitmeyecek önemli madenler arasında yer alır.

ALTIN DÜŞÜŞE Mİ GEÇTİ?

Altın fiyatları
son 3 haftaya bakıldığında büyük yükseliş gösterdi. Altın ons fiyatı 1.274 seviyelerine kadar gerilemiş olsa da, dış basında, yani Ukrayna ile Rusya arasındaki gerginlik nedeniyle 1.315 dolara kadar yüseldi. Bu da son 3 haftanın en yüksek fiyatı görmesine neden oldu.

Altın ile ilgili detaylı bilgi almak ve altın fiyatlarını güncel olarak takip etmek için yukarıda bulunan “Altın fiyatları” yazısına tıklayabilir ya da altinsektoru.com adresini ziyaret edebilirsiniz.