Altın oda konuğunu bekliyor

Manisa’nın Turgutlu İlçesi’ndeki bir otelde, yaklaşık 50 bin dolar harcanarak tüm metal eşyası altınla kaplanan süit oda, ilk konuğunu bekliyor.

Altın oda konuğunu bekliyor
09 Nisan 2013 Salı 11:00 tarihinde eklendi.

 

Yılbaşında, Atatürk Bulvarı’ndaki Üzümlü Kavşak’ta hizmete giren 4 yıldızlı, 4’ü süit, 1’i engelli 68 odalı Palm City Otel’in süit odasının musluklarından tuvalet fırçasına, kapı kollarından çöp kutularına kadar tüm metal eşyası, Golden Designes firmasının sahibi Gündar Balo tarafından 50 bin dolar harcanarak altınla kaplandı. Turgutlu Palm City Otel Halkla İlişkiler Müdürü Berna Albayrak, "Geceliği 300 lira olan odada, altın kaplama çalışmaları iki ay sürdü. Şimdi konuklarını beklemeye başladı. Meraklılarına para almadan odayı gösteriyoruz" dedi.
 
OTELDE NELER VAR?
 
Turgutlu Otogarı’na 6 kilometre uzaklıktaki otelin ikinci katı deplasmana gelen takımların konaklaması için sporcu sağlığını gözeten twin yataklarla konsept edilmiş durumda. Aynı zamanda sauna ve masaj salonuyla hizmet verilmekte. Otelin çatı katında panoramik manzaralı 120 kişilik alakart restoran, 100 kişilik konferans ve 100 kişilik fuaye ve 500 kişilik balo salonu ile kafeterya mevcut. Süit odalarda ise jakuzi ve jakuzi yanında LCD ekran TV konforu sunuluyor.

DHA