Altıncı yüz nakli kameralarda

Türkiye'nin altıncı yüz nakli yapılan Salih Üslün'ün ameliyat sırasında ve öncesinde çekilen görüntüleri basın mensuplarıyla paylaşıldı

Altıncı yüz nakli kameralarda
26 Ağustos 2013 Pazartesi 15:10 tarihinde eklendi, 2.142 kez okundu.

Türkiye'nin altıncı yüz nakli yapılan Salih Üslün'ün ameliyat sırasında ve öncesinde çekilen görüntüleri basın mensuplarıyla paylaşıldı.

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü ile Hastane Medya İletişim Birimi tarafından Türkiye'nin altıncı yüz nakli yapılan Salih Üslün'ün çekilen görüntüleri basın mensuplarıyla paylaşıldı. Görüntülerde Salih Üslün'ün hastane içerisindeki ameliyata hazırlık aşamaları yer alıyor. Ameliyata formlarını imzalayan Üslün'ün daha sonra ameliyata alınmasının yer aldığını görüntülerde, Prof. Dr. Ömer Özkan'ın hazırlıkları da yer alıyor. Ameliyat anının da yer aldığı görüntüler Salih Üslün'ün yoğun bakıma çıkarılma görüntüleriyle sona eriyor.

Antalya'da geçirdiği trafik kazası sonucu özel bir hastaneye kaldırılan 31 yaşındaki Muhittin Turan'ın beyin ölümü gerçekleşmiş ve ailesi iç organlarının yanı sıra yüz, kol ve bacaklarını da bağışlama kararı alması üzerine Turan'ın yüzü Salih Üslün'e 22 Ağustos'ta nakledilmişti.


CİHAN