Alves çıkarması

Orman yönetimi, hayâl kırıklığı yaratan Portekizli’yi A.Madrid’e geri vermek için İspanya’da

Alves çıkarması
31 Mart 2012 Cumartesi 09:41 tarihinde eklendi, 1.568 kez okundu.

 

Siyah-beyazlılar, 3.1 milyon Euro’ya haklarının yarısını aldıkları Alves’i eski kulübünü göndermek için Mendes’le şartları görüştü. Ayrıca Avrupa’ya gidilmemesi durumunda tüm yabancıları satmayı düşündüklerini de ünlü menajere ilettiler
 
Beşiktaş'ta Fikret Orman başkanlığındaki yönetim sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak bekleneni bir türlü veremeyen Julio Alves’i elinden çıkarmak için hummalı bir çalışma içine girdi. 25 Mart’ta seçimden zaferle çıkıp mazbatalarını alır almaz 5 saatlik bir toplantı yaparak kulübün sorunları sadece başlıklar halinde masaya yatıran siyah-beyazlılar daha görev dağılımı bile yapamadan çözümü arayışı için yollara döküldüler.
 
İlk önce önceki yönetimde görev yapan önce Ertunç Soğancıoğlu, Doğan Küçükemre ve Ahmet Akpınar’dan brifing alan Fikret Orman daha sonra takımdaki Portekizliler’le ve menajerleri Jorge Mendes’le olan sorunları gidermek için çarşamba günü eski asbaşkan Serdar Adalı’yı ve menajer Ahmet Bulut’u kulüp binasında ağırladı. Bu zirvede Adalı’nın “Kulübe, seçilen yeni başkana her türlü yardımı yapmaya hazırım. Hiçbir bilgimi ve tecrübemi ondan saklamam” dedikten sonra Beşiktaş’ın daha iyi yerlere gelebilmesi için istediği bütün bilgileri Fikret Orman’a verdiği öğrenildi.
 
3 MAÇTA 15 DAKİKA
 
Bu toplantının ardından da Orman Udinese ile 700 bin Euro civarında anlaşmazlığı gidermek için UEFA’nın İsviçre’nin Nyon şehrindeki merkezine gitti. Orman ve beraberindekilerin dünkü durağı ise İspanya’ydı. Siyah-beyazlılar burada dünyaca ünlü menajer Mendes’le biraraya gelirken görüşmenin ana gündem maddesi ise Julio Alves’ti.
 
Sezon başında Atletico Madrid’den 3.1 milyon Euro karşılığında bonservisinin yarısı alınan Portekizli oyuncu tüm sezon boyunca Beşiktaş formasını sadece 3 kez giyebildi ve toplamda 15 dakika sahada kaldı. Siyah-beyazlılar şimdi, yıllık 300 bin Euro garanti ücret karşılığında 5 yıllık anlaşma imzalanan Alves’i A.Madrid’e geri vermek ve sezon başı yapılan sözleşmeyi iptal etmek istiyorlar. Bunun dışında Avrupa yasağı gelmesi durumunda tüm yabancıları satmayı da düşünen siyah-beyazlıların bu konuda da Mendes’le fikir alış verişinde bulundukları ifade edildi

Vatan Gazetesi