Alves yarın İstanbul'da

Sarı-Lacivertliler'in Zenit'ten kadrosuna kattığı yeni yıldızlarından Bruno Alves, yarın İstanbul'a ayak basacak.

Alves yarın İstanbulda
10 Haziran 2013 Pazartesi 11:13 tarihinde eklendi.
Portekizli futbolcuyu görmek için taraftarların havalimanına adeta çıkarma yapması bekleniyor
 
Kanarya’nın, Rusya’nın Zenit kulübünden kadrosuna kattığı Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves, yarın Türkiye’ye gelecek. Fenerbahçe’nin önümüzdeki sezon için kadrosuna kattığı ilk yabancı futbolcu olan Alves’e, kulüp menaceri Hasan Çetinkaya’nın eşlik edeceği öğrenildi. Kaçta İstanbul’a ineceği kulüp tarafından bugün açıklanması beklenen tecrübeli oyuncu için taraftarların da havalimanına akın etmesi bekleniyor. Çok heyecanlı olduğu belirtilen Alves’in, havalimanından özel bir araçla önce Şükrü Saracoğlu Stadı sonra da Can Bartu Tesisleri’ni görmeye gitmesi bekleniyor. 
 
Meireles yardım edecek
 
31 yaşındaki oyuncunun buradan da, kendisiyle ilgilenecek olan kulüp yetkilileriyle birlikte kalacağı bir ev bakacağı, ardından Rusya’ya giderek eşyalarını toplamaya başlayacağı belirtildi. Raul Meireles’in de, vatandaşına ev konusunda yardım edeceği ifade edildi. 
 
Alves ve Meireles bu akşam sahada
 
2014 Dünya Kupası Avrupa elemelerinde geçtiğimiz gün Rusya’yı 1-0 mağlup ederek grubunda maç fazlasıyla liderliğe oturan Portekiz, hazırlık maçında bu akşam 22.00’de Hırvatistan ile karşılaşacak. İsviçre’de oynanacak olan mücadelede Fenerbahçe’nin yeni transferi Bruno Alves ile Sarı-Lacivertliler’in bir diğer Portekizli’si Raul Meireles de forma giyecek. 

DHA