"Amacımız en iyi şekilde ayrılmak"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, teknik direktör Fatih Terim'in görevinden alınmasının Cumartesi Galatasaray'la yapacakları maçı etkilemeyeceğini belirterek, amaçlarının İstanbul'dan en iyi şekilde ayrılmak olduğunu söyledi.

Amacımız en iyi şekilde ayrılmak
26 Eylül 2013 Perşembe 19:10 tarihinde eklendi.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Türk Telekom Arena'da Galatasaray'la karşılaşacak Çaykur Rizespor İstanbul'a geldi. Atatürk Havaalanı'na takımlarını karşılamaya gelen mavi - yeşilli taraftarlar, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'a çiçek verirken, başarılı teknik adama 'İmparator Rıza hoca' tezahüratlarıyla sevgi gösterisinde bulundu.

Havaalanında basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Rıza Çalımbay, kendilerini zorlu bir maçın beklediğini belirtti. Çalımbay, ligde her maçın zor olduğunu dile getirerek, "Bu da zor maçlardan bir tanesi, oynadığınız Galatasaray takımı. Galatasaray'da da son günlerde yaşanan polemikler var. Bu maçı etkilemez ne olursa olsun bizim için zor bir maç olacak. Neticede oynadığınız takım Galatasaray." diye konuştu.

Fatih Terim'in Galatasaray teknik direktörlüğü görevinden alınmasıyla ilgili de Rıza Çalımbay, "Böyle bir karar aldıklarına göre bir şeyler düşünülmüştür. Bu kararın maçı etkileyeceğini zannetmiyorum. Biz de ondan etkilenmemek için bütün oyuncularımızın maça konsantrasyonunu sağlamaya çalışıyoruz.

Galatasaray farklı bir takım. Gerçekten iyi bir takım. 18 kişilik kadronun dışındakiler bile şampiyon olabilecek kapasiteye sahip. Bizim de amacımız en iyi şekilde buradan ayrılmak." ifadelerini kullandı.

SEZER: ÇAYKUR RİZESPOR'U EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Çaykur Rizespor'un savunma oyuncusu Sezer Özmen ise "Zor bir maç bizi bekliyor. Rakibizimi iyi analiz ettik. Cumartesi günü Çaykur Rizespor'u en iyi şekilde temsil edeceğiz." diye konuştu.

Genç futbolcu Sercan Kaya da "Hafta boyunca bu maç için hazırlandık. Hedefimiz 3 puan ve 3 puanı almak için geldik. Sahaya Çaykur Rizespor'u en iyi şekilde temsil etmek için çıkacağız. Umarım hedeflediğimiz 3 puanı alırız." dedi.

Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Çaykur Rizesporlu diğer bir futbolcu Cenk de "Bunun devamını getireceğiz. Cumartesi Galatasaray maçı var. Elimizden geleni yapacağız. 3 puanla dönmek istiyoruz." şeklinde konuştu.


CİHAN