Aman nişanlım görmesin!

Yakışıklı oyuncu Liam Hemsworth, oynadığı 'Love and Honor' filmindeki sahneler ile kıskanç sevgilisi Miley Cyrus'tan çok çekecek gibi görünüyor.

Aman nişanlım görmesin!
02 Eylül 2012 Pazar 12:19 tarihinde eklendi, 2.201 kez okundu.

 

Yakışıklı oyuncu Liam Hemsworth ve Miley Cyrus bu yaz nişanlanmıştı. Kısa bir süre sonra ise Miley, çıktığı tatilde asistanıyla havuzda samimi bir şekilde paparazzilere yakalanmıştı. Bu görüntülerden sonra çiftin arasının açılacağı konuşulurken, ikili ilişkilerine aynı tempoda devam etti.
 
Liam Hemsworth'un film çekimleri nedeniyle Cyrus'dan uzak kalması bazı kıskançlık dedikodularını da beraberinde getirdi. Bunun üzerine Miley nişanlısının sık sık sette ziyaret etmeye başladı.
 
Miley nişanlısının rol arkadaşlarını kıskandığı ise basının gündemine bomba gibi oturmuştu. Çünkü ikilinin ilişkiside rol aldıkları The Last Song (Son Şarkı) filminin setinde başlamıştı.
 
Şimdilerde ise Liam Hemsworth'ın oynadığı 'Love and Honor' filminde partneri ile yakınlaştığı sahneler çok konuşuluyor. Oldukça ateşli sahnelerin olduğu film için Miley'in ne tepki vereceği merak konusu. Yakın çevreler ise, Miley'in kıskanşlık krizlerine girmeye başladığını söylüyor.

Posta