Amatör lig maçında kavga

Zonguldak'ta, Asmaspor ile Karadeniz Ereğlispor arasında oynanan amatör lig maçında taraftarlar arasında gerginlik çıktı.

Amatör lig maçında kavga
09 Şubat 2013 Cumartesi 18:45 tarihinde eklendi, 1.075 kez okundu.

 

Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de lider olan Karadeniz Ereğlispor, 1 puan geride 2'nci sırada yer alan Asmaspor ile Erdoğan Demir Stadı'nda karşılaştı.

Ligin ilk yarısında Ereğli'de oynanan ve Karadeniz Ereğlispor'un 4-3 üstünlüğü ile sona eren maçta taraftarlar ve futbolcular arasında çıkan olaylar nedeniyle polis maçta geniş güvenlik önlemi aldı. Polisler, tribünü tamamen dolduran iki takımın taraftarları arasına girerek önlem aldı. Polisin önlemine rağmen maçın ikinci yarısında tribünler karıştı. Taraftarlar arasında çıkan gerginlik, polisin müdahalesiyle kavgaya dönüşmeden önlendi. Bu sırada üzerinde çakı bulunan bir taraftar tribünden çıkarıldı. 
 
Maç, Asmaspor'un 4-3'lük galibiyeti ile sona erdi. Karşılaşma sonunda Karadeniz Ereğlisporlu futbolcular, kötü yönetim gösterdiği gerekçesiyle maçın orta hakemi Evren Ateş'e tepki gösterdi. Hakemler, polisler eşliğinde soyunma odasına giderken, Asmasporlu futbolcular ile tribündeki rakip takım taraftarları arasında da gerginlik yaşandı. Taraftarlar, sevinç gösterilerinde bulunan futbolculara tepki gösterdi.

Futbolcular, idareciler tarafından soyunma odasına götürüldü. Polis, olası bir kavgaya karşı iki takım taraftarlarını staddan ayrı ayrı çıkardı.

DHA