Amatör maç karıştı!

Yalovaspor ile Çiftlikköy Belediyespor arasında oynanan ve 1-1 sona eren Süper Amatör Küme mücadelesinde tribünlerde ve maç sonrasında istenmeyen olaylar yaşandı.

Amatör maç karıştı!
14 Nisan 2013 Pazar 21:36 tarihinde eklendi, 1.490 kez okundu.

 

Yalova Süper Amatör Küme'nin 19'uncu haftasında Yalovaspor ile Çiftlikköy Belediyespor, Atatürk Stadyumu'nda karşılaştı.

İlk yarısı 1-0 Çiftlikköy'ün üstünlüğüyle sona eren mücadelenin ikinci devresinin son bölümlerinde Yalovasporlu iki taraftar, Çiftlikköy taraftarlarının olduğu alana gitmeye çalıştı. Taraftarlar, polis engeliyle karşılaştı. Daha sonra kapalı tribündeki Yalovaspor taraftarları da şeref tribününü geçerek tellerin üzerinden açık tribünde bulunan rakip taraftarların bulunduğu bölüme geçmeye çalıştı. Bu sırada Şeref tribününde de kavga vardı. Çiftlikköylü yöneticiler, Yalovaspor taraftarlarının saldırısına uğradı. Olaylarda Yalovaspor Başkanı Tamer Erbul, yüzünden yaralandı. 1-1 sona eren maç sonrasında saha içinde iki takım oyuncuları da kısa süreli tartıştı.
 
ÇİRKİN SALDIRI
 
Tribünlerde başlayan olaylar saha dışında da devam etti. İki takım taraftarları birbirlerine taş atarken, polis ekipleri konuk Çiftlikköy Belediyespor taraftarlarını Atatürk Spor Salonu bahçesine topladı. Bu kez kavga Çiftlikköy taraftarları ile polis arasında yaşandı. Olaylar sırasında Çiftlikköy Belediyespor Başkanı Abdurrahman Tutuğ ile iki taraftar da polis ekiplerince gözaltına alındı.

DHA