Amatör maçta kavga çıktı

Malatya'da oynanan amatör maçta hakemin penaltı kararından sonra yeşil saha karıştı.

30 Ocak 2014 Perşembe 20:55 tarihinde eklendi.
Çevik Kuvvet Polislerinin zamanında müdahalesi ile kavga büyümeden sonlandırılırken maç sonunda da gerginlik sürdü.
 
Malatya 1.Amatör Küme Futbol Ligi'nde 29 Aralık'ta oynanan ancak saha güvenliğinin olmaması nedeniyle tatil edilen Malatyaspor- Girmana Belediyesi İpekyoluspor maçı bugün tekrar edildi.

Karşılaşmanın 77. dakikasında orta hakem Burak Gültek'in ev sahibi takım Malatyaspor lehine penaltı vermesi tansiyonu bir anda yükseltti. Penaltı kararı ile birlikte Girmana Belediyesi İpekyoluspor'un antrenörü Ramazan Koçak sahaya girerek hakemin üzerine yürüdü.

Futbolcular araya girerek hakeme saldırıyı güçlükle engellerken, polis ekipleri de sahaya girerek öfkeli teknik adamı saha dışına çıkarttı. Hakem tarafından saha dışına yollanan Ramazan Koçak, dışarı çıkartılırken Malatyaspor yedek kulübesine küfür etmesi tansiyonu bir anda yine yükseltti. Malatyaspor yedek kulubesindeki futbolcularla da tartışan rakip takımın antrenörü daha sonra saha dışına çıkartıldı.
 
Karşılaşmanın 2-1 Malatyaspor üstünlüğü ile sona ermesinin ardından kısa süreli gerginlik yaşandı. Saha dışına çıkartılan Ramazan Koçak, tel örgülerden atlayarak hakeme saldırmak istedi. kendi takımının da ki futbolcu ve polislerinin araya girmesi ile güçlükle engellenen Ramazan Koçak daha sonra yaka paça stat dışına çıkartıldı.

DHA