Ambarat gemileri yaktı

Galatasaray’ın transfer listesinde, ilk sıradaki yerini koruyan Nordin Ambarat, gemileri yaktı.

Ambarat gemileri yaktı
20 Aralık 2011 Salı 17:12 tarihinde eklendi.

 

KESİN OLARAK AYRILMAK İSTİYOR
 
Radyospor’dan Özgür Sancar’ın edindiği bilgiye göre, Fas asıllı başarılı futbolcu, Kayserispor’dan kesin olarak ayrılma kararı aldı. Nordin, takımının yarın Ankaragücü’yle yapacağı maçta karnındaki ağrılar nedeniyle yer almayacak.
 
KAYSERİSPOR ÖNLEMİNİ ALDI
 
Kayserispor ise Ambarat’ın ayrılacak olması nedeniyle önlemini vakit geçirmeden aldı ve Hollanda’nın Feyenoord takımında forma giyen Diego Biseswar’ı transfer etti.  Asıl mevkii sol kanat olan; ancak sağ tarafta da oynayabilme özelliğine sahip olan 23 yaşındaki futbolcunun referansları da oldukça iyi…
 
ŞOTA AMBRABAT’I DESTEKLİYOR
 
Son yaşananların ardından dün teknik direktör Şota’yla özel bir görüşme yapan Ambrabat ise ayrılmak istediğini net bir biçimde ifade etti;  Gürcü teknik adamın ise “Kulüpler masaya oturduğu taktirde ben de seni destekliyorum. Geleceğini istediğin doğrultuda yönlendirmek en doğal hakkın” dediği öğrenildi.
 
TÜRKİYE’DE GALATASARAY’DAN BAŞKA TAKIMDA OYNAMAK İSTEMİYOR; FULHAM, SCHALKE VE RUBIN KAZAN DA İSTİYOR
 
Amrabat, Türkiye’de Galatasaray’dan başka bir takımda forma giymek istemiyor. Ancak Fas asıllı Hollanda’lı futbolcuya Galatasaray’ın yanı sıra Fulham, Schalke 04 ve Rubin Kazan da talip… 
 
Sarı kırmızılı yetkililerin Ambrabat’ın transferi konusunda son ve kesin hamleyi Perşembe gününden itibaren yapması bekleniyor.