Ambulans otomobile çarptı: 4 yaralı

Aksaray’dan Kayseri’ye hasta götüren ambulans, Nevşehir’de kavşaktan dönen bir otomobile çarptı

Ambulans otomobile çarptı: 4 yaralı
16 Mayıs 2013 Perşembe 11:09 tarihinde eklendi.

Kaza, Nevşehir 2000 Evler Mahallesi Nevşehir- Kayseri karayolu kavşağında meydana geldi. Aksaray Devlet Hastanesi'nden Kayseri’ye hasta götüren Erol Eraltın (47) yönetimindeki 68 EE 813 plakalı ambulans, kavşaktan dönerek karayoluna çıkan İsmail Özaydın’ın (36) kullandığı 50 FK 479 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil ve ambulansta maddi hasar meydana geldi.

    Kazada ambulans şoförü Erol Eraltın ile ambulansta bulunan hasta Ali İhsan Akbulut (3) ve refaketçi olarak bulunan hastanın annesi Remziye Akbulut (30) ve otomobil sürücüsü İsmail Özaydın yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Nevşehir İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Ambulansta hasta olarak bulunan Ali İhsan Akbulut ile annesi kaldırıldıkları Nevşehir İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Nevşehir 112 Acil Servis ambulansı ile Kayseri’ye gönderildi.

    Kaza yerine gelen mahalle sakinleri ise kavşakta sıkça kazaların meydana geldiğini belirterek, acilen alt geçit yapılmasını istedi. Olay yerinde trafik şube ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Araçların patlamasına karşın vatandaşlar olay yerine yaklaştırılmadı. LPG’li olan otomobile patlamasını önleyici soğutucu gaz sıkıldı. Trafik, ekipler tarafından kontrollü olarak tek şeritten verildi.

    Otomobil, karayolunun trafiğe açılması için çevrede bulunan vatandaşlar tarafından yolun kenarına çekildi.

    Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor


CİHAN