Amerikan müzikalinde oynamış

Kim Jong-un'un İsviçre'de eğitim gördüğü yıllara ait bir fotoğrafı yayınlandı. Kim, İsviçre'de okul yıllarında bir Amerikan müzikalinde rol almış.

Amerikan müzikalinde oynamış
10 Nisan 2013 Çarşamba 16:31 tarihinde eklendi.

 

Alman Bild gazetesi, Kuzey Kore'nin 30 yaşındaki Devlet Başkanı Kim Jong-un'un İsviçre'de okula gittiği yıllardaki bir fotoğrafını yayınladı. Siyah gözlük takan 15 yaşındaki Kim Jong-un, Batılı bir rock yıldızı gibi giyinmiş.
 
Bild gazetesinin internet sayfasında yer alan haberde, İsviçre'nin başkenti Bern'de özel bir okulda yılda 19 bin Euro ödeyerek eğitim alan Kim Jong-un lise yıllarında bir müzikalde rol aldı.
 
Lise yıllarına ait bir aşk hikayesinin işlendiği "Grease" isimli müzikalde rol alan Kim Jong-un bir arkadaşıyla birlikte görülüyor. Müzikalde rol alan ikili, isyancı gençleri canlandırıyor.
 
Haberde, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un Batı'da eğitim almasına rağmen Güney Kore'de yaşayan yabancıları tehdit ettiği iddia edildi.
 
'GÜNEY KORE'Yİ TERK EDİN' ÇAĞRISI 
Kuzey Kore Asya-Pasifik Barış Komitesi dün yaptığı açıklamada, Güney Kore’de yaşayan yabancıları uyarmıştı
 
Açıklamada, Güney Kore'de yaşayan yabancıların olası savaş durumuna maruz kalmasının istenmediği belirtilmişti.
 
Komite, tüm yabancı örgüt ve şirket çalışanları ile turistlerin önlem olarak Güney Kore'yi terk etmesi çağrısında bulunmuştu.
 
Kuzey Kore, daha önce Rusya, Çin ve İngiltere'den ülkedeki elçiliklerini boşaltmalarını talep etmişti.
 
Kuzey Kore'nin, 12 Şubat'ta tüm uyarılara rağmen üçüncü nükleer denemesini yapması tüm dünyanın tepkisini çekmişti.

NTV