Amokachi'nin veliahtı bulundu

Beşiktaş forması giydiği dönemde rakip savunmacıların korkulu rüyası olan ve mücadeleci futboluyla tribünlerin sevgilisi haline gelen Daniel Amokachi'den sonra siyah beyazlılar bir Nijeryalı golcünün daha peşine düştü.

Amokachinin veliahtı bulundu
01 Kasım 2012 Perşembe 13:08 tarihinde eklendi, 1.125 kez okundu.

 

Kara Kartal'ın Norveç 1. Ligi ekiplerinden Brann’ın formasını giyen Nijeryalı forvet Kim Ojo’yu takibe aldığı iddia edildi. Norveç basınında yer alan haberlere göre siyah beyazlılar şu an ligde 6. sırada yer alan kırmızı beyazlı takımın golcü oyuncusunu kadrosuna katmak için harekete geçti.
 
Brann’ın pazartesi günü sahasında Lilleström’ü ağırladığı karşılaşmada Beşiktaş’tan gözlemcilerin tribünde olduğu belirtilirken, temsilcilerin gözünün 90 dakika boyunca Ojo’nun üstünde olduğuna dikkat çekildi. Norveç kulübünün yetkilileri de yaptıkları açıklamada 23 yaşındaki forvetin izlendiğini doğrularken, bu kulübün isminin gizli tutulmasının istendiğini o yüzden bu konuda detay veremeyeceklerini dile getirdiler.
 
Norveç basını ise yakın kaynaklardan alındığını belirttiği bilgilere göre bu kulübün Beşiktaş olduğunu yazdı. Ojo, 27. haftası geride kalan Norveç Ligi’nde 11 gol kaydetti. 

Skorer