Amrabat 'aşka' geldi!

Galatasaray'ın Kayserispor'dan kadrosuna kattığı Nordin Amrabat Twitter üzerinden taraftarlara mesaj gönderdi.

Amrabat aşka geldi!
20 Temmuz 2012 Cuma 08:55 tarihinde eklendi, 1.459 kez okundu.

 

Galatasaray'ın uzun uğraşlar sonucu transferini tamamladığı Faslı oyuncu Nordin Amrabat, kendisine ait Twitter hesabından sarı-kırmızılı taraftarlara seslendi.
 
Fas Milli Takımı ile 2012 Londra Olimpiyat Oyunları için kampta olduğunu belirten Amrabat; "Sonunda transferim tamamlandı. Çok zor zamanlar geçirdim. 3 kulüp anlaştı! Benim için kolay zamanlar değildi." sözlerini kullandı.
 
Hayallerinin gerçekleştiğini dile getiren Amrabat; "Şunu bilmenizi isterim ki bu bir rüyanın gerçekleşmesi gibi... Galatasaray ailesinin bir parçası olmaktan dolayı çok gurur duyuyorum." şeklinde konuştu.
Sözlerini transferinde pay sahibi olan isimlere teşekkür ederek devam eden Amrabat; "Özellikle; Başkan Aysal, A.Albayrak [53 Rize :)))], Fatih Terim ve Bülent Abi'ye teşekkür ediyorum. Fatih Terim'le çalışacağım için çok gururluyum." dedi.
 
Son olarak Galatasaray taraftarlarına seslenen 25 yaşındaki kanat oyuncusu; "Türk Telekom Stadı'nda oynamak için sabırsızlanıyorum. Teşekkürler Galatasaraylılar, teşekkürler Galatasaray. Tek aşk!" cümlelerini kullandı.