Amrabat formayı kaptı!

Galatasaray’ın Faslı kanat oyuncusu, Old Trafford’daki dev maç öncesi Van Persie’den formasını istediğini, bunun üzerine United’lı süper golcünün Galatasaray soyunma odasına kadar bizzat gelerek formayı kendisine teslim ettiğini söyledi, "Ben tam bir Van Persie hayranıyım" dedi

Amrabat formayı kaptı!
22 Eylül 2012 Cumartesi 17:03 tarihinde eklendi, 1.366 kez okundu.

 

Galatasaray’ın Manchester United ile Old Trafford Stadı’nda  oynadığı Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında sahaya ilk 11’de çıkan Nordin Amrabat’ın, sarı kırmızılı forma ile yeşil sahadaki mücadelesinin yanında soyunma odalarında bir başka heyecanı daha yaşadığı ortaya çıktı.
 
Profesyonel futbolculuk kariyerine 2006’da Hollanda’nın Omniworld takımında başlayan ardından Venlo ve PSV Eindhoven takımlarının formasını giyen Amrabat, İngiltere’deki zorlu karşılaşma öncesinde Hollandalı forvet Robin van Persie ile biraraya geldi.
 
Hollanda basınına konuşan Nordin Amrabat, geçtiğimiz sezonu Premier Lig’de gol kralı olarak tamamlayan deneyimli gölcü ile aynı sahada mücadele etmenin harika bir duygu olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:
“Karşılaşma öncesinde soyunma odası koridorlarında Van Persie ile bir araya geldim. Biraz sohbet ettik. Bana ilk 11’de çıkıp çıkmayacağımı sordu. Kendisinden bana bir formasını hediye etmesini istedim. Sonrasında ayrıldık. Bir süre sonra bizim soyunma odamıza kadar geldi ve kendi elleriyle bana formasını hediye etti. Bu beni çok mutlu etti. Van Persie çok iyi birisi. Hiç kameralar karşısında görüldüğü gibi değil. Ben bir koleksiyoner değilim ama kesinlikle bir Van Persie hayranıyım.”

Skorer