Amrabat'a 7 milyon Euro

İngiliz kulübü Tottenham'ın Galatasaray'ın Faslı yıldızı Nordin Amrabat'ı transfer etmek için Galatasaray yönetimine 7 milyon Euro'luk bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı.

Amrabata 7 milyon Euro
26 Aralık 2012 Çarşamba 09:23 tarihinde eklendi.

 

Galatasaray'ın büyük uğraşlar sonrası sezon başında Kayserispor'dan transfer etttiği Nordin Amrabat'a "Ada" yolu gözükmeye başladı.
 
Sarı - Kırmızılı takımda halen tam anlamıyla randıman vermese de, özellikle Avrupa takımları tarafından takip edilen Faslı yıldız için Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın talip olduğu ortaya çıktı. Cimbom'un özellikle Manchester United ile oynadığı Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Amrabat için İngiliz takımının "ciddi alıcı" olduğu öğrenildi.
 
Adı Roma ile de anılmıştı
 
Nordin Amrabat'ın adı daha önce İtalyan kulübü Roma ile anılsa da, kariyerinde devamlı bir çıkış gösteren oyuncunun Tottenham'ın takiminde olduğu ifade edildi. Güçlü İngiliz ekibinin, başarılı orta saha oyuncusuyla son derece ciddi bir şekilde ilgilendiği ve 7 milyon Euro'ya kadar bonservis ücreti ödemeye hazır olduğunu bildirdiği belirtildi.
 
Galatasaray yönetiminin ise önerilen bu miktarı kesinlikle kabul etmediği, Amrabat'ın sözleşmesinde ise "15 milyon Euro getirirse serbest kalır" maddesi olduğu ortaya çıktı.