Amy'nin telefonu hacklendi

Ünlü şarkıcının ölümünün ardından basının Winehouse’un mesajlarını dinlediği ve tıbbi kayıtlarını ele geçirmeye çalıştığı iddia edildi.

Amynin telefonu hacklendi
27 Temmuz 2011 Çarşamba 13:31 tarihinde eklendi, 1.230 kez okundu.

 

İskoç Sunday Mail’ın iddiasına göre, gazeteler Amy Winehose’un sesli mesajlarını ve rapolarını hedef aldı.
 
Gazeteci Charles Lavery, kendi blogunda şunları yazdı: Amy Winehouse’un telefonları ve sağlık raporlarına düzenli olarak sansasyonel gazeteler tarafından giriliyordu. Ancak bu iddiaları ölümünden sonra doğrulatabildim.
 
AİLESİ DE BASININ HEDEFİ
 
Lavery’e göre; Winehouse’un babası Mitch, annesi Janis, kardeşi Alex ve eski kocası Blake Fielder-Civil de medyanın hedefindeler.
 
Lavery “Sansasyon peşindeki gazeteler öldüğünden beri de telefonunu hackleyerek olay yaratacak haberler yaratmak peşindeler. Bütün kariyerini kurcalayarak sansasyonel bir haber yakalamaya çalışıyorlar. Muhtemelen bunu, o çok yetenekli olduğu için yapıyorlar” dedi.
 
Son olarak News of the World gazetesi ünlülerin ve haber değeri taşıyan birçok kişinin telefonlarını dinleme iddiaları yüzünden yoğun eleştiri almıştı. Hatta gazetenin kapanmasıyla sonuçlanan skandal gazetenin sahibi Murdoch’a ve İngiltere başbakanına kadar sıçramıştı.