Anadolu kulüpleri toplandı

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden 11 takımın yöneticisi, Kulüpler Birliği Onursal Başkanı İlhan Cavcav'ın daveti üzerine Ankara'da biraraya geldi.

Anadolu kulüpleri toplandı
13 Şubat 2012 Pazartesi 14:10 tarihinde eklendi.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden 11 takımın yöneticisi, Kulüpler Birliği Onursal Başkanı İlhan Cavcav'ın daveti üzerine Ankara'da biraraya geldi.
    
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya, Kulüpler Birliği Onursal Başkanı ve ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, Ankaragücü Kulübü Başkanı Haluk Ilıcan, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, Trabzonspor Kulübü Başkanvekili Necmettin Aytekin, Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanvekili Abdi Kurt, Orduspor Kulübü Asbaşkanı Zühtü Başar Asmaz, Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı katıldı.
    
Toplantı öncesinde basın mensuplarının 5 dakika görüntü almalarına izin verildi. Kulüpler Birliği Onursal Başkanı Cavcav, toplantının öncesinde yaptığı açıklamada, kendisinin kulüpler birliğini kuran kişi olduğunu hatırlatarak, o dönemde 15 Anadolu kulübünün iştirak ettiğini, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin katılmadığını söyledi. Daha sonra birliği vakıf haline dönüştürdüklerini ifade eden Cavcav, bu üç kulübün de vakıfa iştirak ettiklerini kaydetti.
    
Başkan Cavcav, bugün Anadolu kulüpleri yöneticilerinin talebi üzerine toplandıklarını, toplantıya da yöneticileri kendisinin Ankara'ya davet ettiğini ifade ederek, ''Burada hep birlikte bir yemek yiyip, bazı konular üzerinde görüşmelerde bulunacağız. Konuyla ilgili olarakta toplantının ardından bir açıklama yapacağız'' dedi.
    
İlhan Cavcav, toplantıya, katılamayan Sivasspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor kulüplerinin Kayserispor Başkanı Recep Mamur'a, Manisaspor'un da Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal'a vekalet verdiklerini ve bu kulüplerin de Mamur ve Ünal tarafından temsil edileceğini ifade etti. Gaziantepspor Kulübü'nün toplantıya katılmayacağını kendilerine bildirdiklerini kaydeden Cavcav, ''Gördüğünüz gibi 14 kulüp olarak biraraya gelmiş olduk'' diyerek sözlerini tamamaladı.