Anadolujet, Antalya’da buluşturacak

Anadolujet, düzenlediği ‘Türkiye Uçuyor Buluşmaları’na Antalya ile devam edecek.

Anadolujet, Antalyada buluşturacak
21 Şubat 2013 Perşembe 12:10 tarihinde eklendi.

 

Anadolujet’in, ilkini İstanbul’da düzenlediği, aile şirketleri ve KOBİ’lere yönelik ‘Türkiye Uçuyor Buluşmaları’nın ikinci durağı Antalya olacak. Antalya’daki program 27 Şubat Çarşamba günü, THY Genel Müdürü Temel Kotil’in ev sahipliğinde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ATSO) gerçekleştirilecek. 
 
Antalya’da turizm, sanayi ve tarım alanında faaliyet gösteren iş adamlarını bir araya getireceği etkinlikte, kurumsallaşma ve markalaşma konusunda katılımcılara bilgi verecek. Bulaşma kapsamında ‘Türkiye Nasıl Uçar’ konulu bir de panel düzenlenecek. Antalya ekonomisi için gelecek 10 yılda en önemli alanlar olan 3T (turizm, tarım, ticaret) ve 1S (sanayi) üzerine odaklanılacak panelde; ‘3T 1S’ modeli ile Antalya ekonomisinin belkemiğini oluşturan turizm, ticaret, tarım ve sanayi alanlarındaki eksiklikler ve geliştirilmesi gereken noktalar ele alınacak. Antalyalı iş adamlarına birlik olmaları durumunda neler başarabilecekleri anlatılacak.
 
Türkiye Uçuyor Buluşmaları’nın Antalya etkinliği; Valilik, Büyükşehir Belediyesi, ATSO ve çeşitli işadamları derneklerinin desteğiyle gerçekleştirilecek.

CİHAN