Andre Santos Arsenal'de

Fenerbahçe, Brezilyalı yıldızı Andre Santos için Arsenal ile anlaştı. Sarı-lacivertli ekip, Arsenal'den 7 milyon Euro bonservis ücreti alacak.

Andre Santos Arsenalde
29 Ağustos 2011 Pazartesi 23:16 tarihinde eklendi, 1.288 kez okundu.

 

Futbol Federasyonunun kararıyla UEFA Şampiyonlar Ligi'nden men edilen Fenerbahçe, yabancı futbolcularıyla yollarını ayırıyor. 
     
Uruguaylı savunma oyuncusu Diego Lugano'yu Fransa'ın Paris Saint Germain kulübüne veren sarı-lacivertli kulüp, Brezilyalı futbolcusu Andre Santos'un transferi için de yurt dışından kulüplerle görüşmelere başlandığını Borsa'ya bildirdi. 
     
Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret AŞ'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Oyuncumuz Andre Clarindo Dos Santos'un transferi konusunda yurt dışından kulüplerle görüşmelere başlanmıştır" denildi. 
     
Sarı-lacivertli kulüp, Andre Santos'un gideceği takım konusunda bir açıklama yapmazken, Brezilyalı futbolcu için İngiltere'nin Arsenal ile anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Andre Santos'un yarın Londra'ya gideceği ifade ediliyor. 
     
Fenerbahçe'ye 2009-2010 sezonu öncesi transfer edilen Andre Santos, sarı-lacivertli formayı iki sezon giydi.