Andreas Beck resmen Beşiktaş'ta

Beşiktaş Kulübü, Almanya'nın Hoffenheim takımından transfer ettiği Alman futbolcu Andreas Beck ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Andreas Beck resmen Beşiktaşta
04 Temmuz 2015 Cumartesi 17:42 tarihinde eklendi, 1.930 kez okundu.
İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü, Almanya'nın Hoffenheim takımından transfer ettiği Alman futbolcu Andreas Beck ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.
 
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları'nın katıldığı törende Beck, kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
 
İmza töreninde açıklamalarda bulunan Torunoğulları, 2 yıldır süregelen sağbek sorununu, Andreas Beck'in transferiyle çözdüklerini söyledi.
 
Geride kalan 2 sezonda sağbekte görev yapan Serdar Kurtuluş'a çok iş düştüğünü belirten Erdal Torunoğulları, "Serdar tek başına işi üstlenmişti. Beck, uzun süredir ilgilendiğimiz bir oyuncu. Onunla ilgili referans veren ve Beşiktaş hakkında olumlu konuşan Tayfun Korkut'a çok teşekkür ediyorum" dedi.
 
-"Doğru bütçeyle en iyi transferi yapacağız"-
 
Takımdan ayrılan Demba Ba'ya yeni futbol hayatında başarılar dileyen siyah-beyazlı yönetici, "Kendisine bol şans diliyorum. İz bırakan bir oyuncuydu" ifadelerini kullandı.
 
Demba Ba'nın yerine bir oyuncu transfer edeceklerini kaydeden Torunoğulları, "Beşiktaş taraftarı rahat olsun. Bu işler sabır işi. Beşiktaş'tan çıkan her parayı, cebimizden çıkmış gibi değerlendiriyoruz. Geçen yıl, son gün Sosa'yı transfer ettik. Devre arasındaki transfer döneminin son gününde ise Tolgay'ı almıştık. Doğru işler yapmak istiyoruz. Doğru bütçeyle en iyi transferi yapacağız" diye konuştu.
 
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yıldız kabul edilen futbolcular transfer ettiği ve bunun kendilerinde bir baskı yaratıp, yaratmadığı yönündeki soru üzerine Erdal Torunoğulları, şunları söyledi:
 
"Bize baskı yaratmıyor. Bizi ilgilendirmiyor. Önceliğimiz sağbek ve stoperdi. Forvet çalışmalarımız devam ediyor. İyi bir oyuncu aldığımızı düşünüyorum. Performansına baktığımız zaman önemli bir oyuncu. Baskıyla hareket edersek, hata yaparız. Son 2 yıldır doğru iş yaptığımıza inanıyorum. Sabırlı ve sakin davrandığımız için isabetli transferler yaptığımızı düşünüyorum."
 
-Beck: "Çok gururluyum"-
 
Siyah-beyazlı takımın yeni transferi Andreas Beck ise Türkçe "Merhaba" diyerek başladığı konuşmasında, çok gururlu olduğunu söyledi.
 
Beşiktaş'ta olmanın harika bir duygu olduğunu ve kendisi için yeni bir maceranın başladığına dikkati çeken Alman oyuncu, "Erdal Torunoğulları'na ve Tayfun Korkut'a teşekkür etmek istiyorum. Çok büyük emekleri ve katkıları var. Görüşmeler yoğun şekilde sürdü. Bu büyük kulübün parçası olmak büyük mutluluk" diye konuştu.
 
Siyah-beyazlı taraftarlar hakkında da çok şey duyduğunu vurgulayan Beck, "Onlara da 'merhaba' diyorum.  Zaferler ve kupalar kazanmak istiyorum" ifadelerini kullandı.