Anelka Süper Lig'e dönüyor

Ne Fenerbahçe, ne Galatasaray, ne Beşiktaş, ne de Trabzonspor.. Anelka ile büyük ölçüde anlaşan Kasımpaşa bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Anelka Süper Lige dönüyor
29 Mayıs 2013 Çarşamba 10:33 tarihinde eklendi.
FANATİK gazetesinin haberine göre; Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Fransız golcü tekrar Türkiye'ye geliyor. Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmeyi hedefleyen Kasımpaşa, 34 yaşındaki futbolcuyla büyük ölçüde anlaştı. Lacivert-Beyazlılar yeni yıldızlar için rotayı Hollanda'ya çevirdi...
 
 
Yeni sezonda zirveyi hedefleyen bir kadroyla mücadele etmeyi planlayan Kasımpaşa yıldız avını sürdürüyor. Ajax’tan Ryan Babel, Twente’den Douglas Franco ve Gaziantepspor’dan Serdar Kurtuluş gibi isimlerle söz kesen Lacivert-Beyazlılar, bonservisi elinde olan Nicolas Anelka’da da mutlu sona yakın... İngiliz devi Chelsea’de 5 yıl oynadıktan sonra geçen sezon Juventus’a kiralanan ancak İtalyan temsilcisinde yalnızca iki maçta forma giyen 34 yaşındaki golcünün, Fenerbahçe’den sonra ikinci kez Türkiye macerasına Kasımpaşa’da devam etmesi bekleniyor. Yeni sezona dev bir bütçe ayıran İstanbul ekibi, özellikle Hollanda’da transfer görüşmelerini sürdürüyor.
 
Şok iddia
 
Bu arada Kasımpaşa’yla ilgili yine çok ciddi bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz sezonun son haftalarından itibaren takımdan ayrılacağı belirtilen teknik direktör Şota Arveladze’nin alacaklarının ödenmediği ileri sürüldü. Bu yüzden mutsuz olduğu ifade edilen Gürcü hocanın yakın çevresine görevini bırakabileceği kaydedildi. Ayrıca daha önce de Kasımpaşa ile gündeme gelen Ertuğrul Sağlam’ın ismi kulislerle tekrar konuşulmaya başladı.