Angry Birds Space'e özel versiyon

Samsung Electronics ve Angry Birds oyununun yaratıcısı Rovio işbirliğiyle pazara sunulan “Angry Birds Space”, ilk gösterimini Samsung GALAXY Note üzerinde gerçekleştirdi.

Angry Birds Spacee özel versiyon
13 Mart 2012 Salı 16:46 tarihinde eklendi, 1.221 kez okundu.

 

Angry Birds Space’i sunan Samsung GALAXY Note; hareket halinde maksimum eğlence vaad ediyor. Samsung GALAXY Note aynı zamanda, 5.3 inç HD Super AMOLED ekranı, çift çekirdek işlemcisi ile canlı ve çok hızlı bir oyun deneyimi sunuyor.
 
Samsung GALAXY Note’un başarısına istinaden; Samsung Angry Birds Space oyunu; tüm Samsung GALAXY kullanıcıları için özel bir GALAXY Note aşaması sunuyor olacak.

Bunun yanı sıra Samsung GALAXY kullanıcıları, 30 zorlu aşamadan oluşan ve ücrete tabi olan “Danger Zone” paketine (Android 2.1 üstündeki işletim sistemlerine uyumlu), 3 ay süreyle ücretsiz sahip olabilecek. Bu ayrıcalıklı fırsat; Angry Birds Space’in, 22 Mart’ta gerçekleştirilecek resmi lansmanından itibaren geçerli olacak.
 
Tüm oyuncular, Angry Birds Space oyununun yeni karakterleriyle oynamaktan çok daha fazla keyif alacak. Bu özel kuşlardan biri olan “The Lazer Bird”, Samsung GALAXY Note’un kişiliğini yansıtmak üzere Samsung tarafından özel olarak geliştirildi.

Karakterin lazer görüşü; en iyi görüntüleme deneyimini ve geniş ekranı; lazer vuruşlu süper gücü ise üstün performansı temsil ediyor. Lazer Bird dahil yeni karakterler, düşmanları uzay domuzlarına karşı savaşabilmek ve yumurtalarını güvenli bir şekilde eve götürebilmek için süper kahraman güçlerine sahip.