Ankara Tüp Bebek Merkezi Mucizesinden Yararlanın

Hayatta hemen herkes evlenip çocuk sahibi olmak ister. Bu yaratılışımızın tabiatından gelen bir durumdur. Ancak bazı aileler ne kadar isterlerse istesinler ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar çocuk sahibi olamazlar.

Ankara Tüp Bebek Merkezi Mucizesinden Yararlanın
02 Mart 2018 Cuma 18:08 tarihinde eklendi, 1.659 kez okundu.

Hayatta hemen herkes evlenip çocuk sahibi olmak ister. Bu yaratılışımızın tabiatından gelen bir durumdur. Ancak bazı aileler ne kadar isterlerse istesinler ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar çocuk sahibi olamazlar. Bu bir hastalıktır ve günümüz teknolojisinde ve modern tıp ile bu hastalığın bir çok sebebine çözüm bulunmuştur. Bunlardan en son ve en etkili yöntem tüp bebek yöntemidir. Bölge olarak Ankara’da tüp bebek konusunda hizmet veren Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç bu zamana kadar bir çok başarılı sonuç almıştır. Kadın hastalıkları, doğum, kısırlık, gibi bir çok konuda kaliteli hizmet vermektedir.


En hızlı, en etkili, ucuz ve en güvenli hizmeti vermek amacıyla hizmet veren , insanların çaresiz kalışlarını gören ve bebek konusunda tüm bilgi birikimini modern tıp ile birleştirerek en iyi hizmeti insanlığa sunmaya çalışan Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıçile siz de hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Uzman Doktor ve Kliniğin başhekimi Prof. Dr. Sevtap Hamdemir, alanında güçlü bir ekip ile gebe kalmak isteyen kadınların en büyük yardımcısı olmaktadır. Bugün siz de  gebe kalabilmek ve güzel bir gebelik süreci geçirmek için tüp bebek tedavisi başarı oranları yüksek olan Ankara’da tüp bebek tedavisi hakkında detaylı bilgi veren https://sevtaphamdemir.com/ankara-tup-bebek/ sayfasını ziyaret edebilir ve neler yapılması gerektiğini öğrenebilirsiniz.
 

Şu bir gerçek ki bebek isteyen kişiler ancak normal yollardan bebek sahibi olamayan aileler her kapıya umutla gitmekte ve yeterli donanıma sahip olmayan hastanelerde yanlış tedavi yöntemleri nedeniyle büyük hayal kırıklıklarına uğramaktadırlar. Ancak bu hastalar umudunu ne kadar kaybederlerse tedavi o kadar zorlaşmaktadır. Bu nedenle hastaların araştırmalarını çok iyi yapmaları ve kalitesini ispatlamış, iyi hizmet veren yerleri tercih etmeleri tedaviyi çok daha etkin hale getirecektir. Tüp bebek tedavisinin en başarılı olduğu aileler en fazla umut besleyen ve en fazla bu konuda azim gösteren ailelerde görülmektedir.
 

Tüp bebek tedavisi mutlaka kaliteli doktorların kontrolünde ve en iyi teknolojik imkanları sunan merkezlerde yapılmalıdır. Ankara’da en iyi ekipmanlara sahip bir merkezde hizmet vermesi nedeni ile Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç gönül rahatlığı ile kendinizi teslim edebileceğiniz bir doktordur.
 

Eğer eşler birbirlerine destek veriyorlarsa bu zor süreçte mücadele birlikte veriliyorsa başarı oranı çok yüksek olacaktır. Bu mücadeleyi iyi bir sonuçla süslemek, mutluluğa ortak olmak, sadece bir bebek değil hayata bir birey kazandırmak Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç’ın en büyük vizyonudur.


Hasta memnuniyeti, bilgi ve tecrübe konusunda kaliteli ve en iyi ekipmanlar ile bir araya getirildiğinde ortaya en iyi hizmeti çıkaran Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç aileleri bir müşteri olarak değil çare arayan bir hasta olarak görmektedir. Tüp bebek tedavisine başlamadan önce tüm olumsuz değerlendirmeler kulak ardı edilmeli, sadece hayallere odaklanıp başarıya ulaşacağınızı hayal etmelisiniz. Bu konuda gerekli desteği verecek psikolog hizmeti de yine merkezde bulunmaktadır.
 

Birkaç ay uğraş verip, düzenli ve korumasız ilişki yaşamadan kesinlikle tüp bebek merkezlerine başvurulmamalıdır. Uzmanlar tarafından tüp bebek merkezlerine başvuru yapılmadan önce en az 1 yıl haftada 2 ya da 3 kere hiçbir korunma yöntemi uygulanmadan ilişkiye girilmesi gerektiği tavsiye edilmektedir. Tüm bu denemelere rağmen hamile kalınamaması durumunda gidilen merkezde muayene yapılması, ayrıntılı tetkiklerin uygulanması, uzman tarafından tüp bebek tedavisi gerektiren bir sorun tespit edilmesi durumunda tedaviye başlanılması gerekmektedir.
 

Tedaviye ilk önce aynı adet döneminde elde edilen yumurtalardan yumurta çoğaltma işlemi uygulanır. Temin edilen yumurtaların belli bir olgunluğa erişmesi sağlanır ve bu süreç doktor kontrolünde sürdürülür. İkinci aşamada ise yumurtalar toplanır ve erkekten temin edilen spermler ile birlikte laboratuvar ortamında birleştirme işlemi ve döllendirme yapılır. 3 ile 5 gün içerisinde elde edilen embriyolardan kaliteli olan seçilir ve anne rahmine aktarılır. Bu evrelerin tamamına tüp bebek tedavisi adı verilir. Siz de Ankara bölgesinde tüp bebek tedavisi randevusu almak isterseniz hemen buraya tıklayabilirsiniz!