"Ankara'da bize karşı favori yok"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Beşiktaş maçı öncesinde yaptığı açıklamada, "Ankara'da bize karşı favori yok." dedi.

Ankarada bize karşı favori yok
26 Aralık 2013 Perşembe 19:10 tarihinde eklendi.

Yarın Beşiktaş ile oynayacakları Spor Toto Süper Lig'in ilk yarı son hafta maçında seyircileri önündeki Beşiktaş maçını kazanmak istediklerini vurgulayan Özdilek, Ankara'da kendilerine karşı hiçbir kulübün favori olamayacağını belirtti.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Beşiktaş maçı öncesinde NTV Spor'a önemli açıklamalarda bulundu. Ankara'da hiçbir kulübün Gençlerbirliği'ne karşı favori olamayacağını beliten Özdilek, "Karşılaşma soğuk havada oynanacak. Futbolun sıcak olacağı bir gece olmasını temenni ediyorum. Bize karşı Ankara'da favori olan hiçbir takım yok. Bundan sonra da olmayacak. Kendi seyircimiz önünde kazanmak istiyoruz. Zor bir sürecten geliyoruz. Final maçları oynuyoruz. Bugünkü konumumuz itibariyle her puana talibiz. Takımı 4 puanla 18. sırada aldım ve 8 haftada 14 puan topladık. Ancak henüz kendimizi rahat hissedemiyoruz. Yarın futbol adına ne gerekirse yapacağız." dedi.

Soğuk havaya alışkın olduklarını vurgulayan genç teknik adam, "Soğuk havaya alışkınız. Zemin de iyi durumda iki takımın da o anlamda problem yaşamayacağını düşünüyorum. Maçın Cuma günü akşam oynanıyor olması ve havanın da soğuk olması seyirci durumunu etkileyebilir. Ancak ben hem Gençlerbirliği, hem de Beşiktaş taraftarının maça geleceğini düşünüyorum. Dolu tribünlere oynayacağımız düşüncesindeyim." şeklinde konuştu.

"ÖZEL BİR SEYİRCİMİZ VAR"

Gençlerbirliği özel seyirci grubuna sahip kulüplerden biri olduğunu belirtten Mehmet Özdilek, her sene satılan konbinelerin bunun göstergesi olduğunu söyledi. Özdilek sözlerine, "Skor bağlı bir seyirci grubu yok. Her sene konbine satışlarımız artarak devam ediyor. Bunu kulübün başarısıyla destekleyebilirsek taraftar sayımız daha da artacaktır. O yüzden öncelikli hedefimiz kulüp başarısı." şeklinde devam etti.

14 yıl hizmet verdiğim Beşiktaş'a karşı özel bir maça çıkacağını söyleyen Özdilek, "Beşiktaş sorunlar yaşasa da sonuçta Beşiktaş'tır. O yüzden çok dikKatli olmamız gerekiyor." diye konuştu.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın sağlık durumundan da söz eden Özdilek, Cavcav'ın pazartesi günü taburcu olduğunu, sağlık durumunun ve moralinin iyi olduğunu ancak maça gelemeyeceğinini sözlerine ekledi.


CİHAN