Ankaragücü tesislerine silahlı saldırı

PTT 1. Lig takımlarından Ankaragücü’nün Tandoğan ve Beştepe’deki tesislerine kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Ankaragücü tesislerine silahlı saldırı
28 Nisan 2013 Pazar 23:50 tarihinde eklendi, 1.154 kez okundu.

 

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından Ankaragücü Spor Kulübü’nün Tandoğan ve Beştepe’deki tesislerine silahla ateş edildi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, zanlılar hemen olayın ardından kaçtı.
 
Saldırının ardından Ankaragücü Spor Kulübü’nün internet sitesinden bir açıklama yapıldı. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
 
"Yönetim olarak tüm imkansızlıklara rağmen elimizdeki genç futbolcularımızla Ankaragücü’nü yaşatmak için mücadele etmekteyiz. Bugün alınan Çaykur Rize mağlubiyeti camiamızı ve bizleri derinden üzmüştür. Bazı kendini bilmez söz de “Ankaragüçlüyüm” diye geçinen şahıslar dün olduğu gibi bugün de Ankaragücü’ne zarar vermeye devam etmektedir. Bizler Ankaragücü’müzü yaşatmaya çalışırken bu şahıslar Ankaragücü’nü bu hale düşürenlerden hesap soracaklarına Ankaragücü Tandoğan ve Beştepe tesislerine kimsenin olmadığı bir saatte silahlı saldırıda bulunmuşlardır. Kime hizmet ettiği meçhul olan bu şahısları kınıyoruz. Tüm imkansızlıklara rağmen haklı ve onurlu mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir." 

İHA