Ankaraspor'dan 800 bin Euro'luk teklif

Gelecek sezon Spor Toto Süper Lig veya PTT 1.Lig’de mücadele edecek olan Ankaraspor'un, 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay'a teklif götürdüğü öğrenildi.

Ankaraspordan 800 bin Euroluk teklif
04 Mart 2013 Pazartesi 13:00 tarihinde eklendi.

 

Bir süre Süper Lig'de oynayan, daha sonra küme düşürülen ve bunun üzerine mahkemeye giden Ankaraspor'un, önümüzdeki sezon yeniden Süper Lig'e dönme durumunun bulunduğu belirtilirken, Ankara temsilcisi yetkililerinin, 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay'a teklifte bulunduğu öğrenildi.

Ankaraspor yönetimi, çalıştırdığı her takımda önemli başarılara imza atan ve en son 1461 Trabzon ile yıldızı parlayan teknik direktör Mustafa Akçay'a 2 ay önce tam 800 bin Euro teklif etti. Ankaraspor kurmaylarının Akçay'a, 'Şu an mahkeme devam ediyor. Gelecek sezon aksilik olmazsa Süper Lig'de olacağız. Seni takımın başında görmek istiyoruz. Sana 800 bin Euro verelim. Süper Lig'e çıkma şansı bulamazsak gelmezsin. Bu lige yeniden alınırsak takımın başında olursun. İstediğin gibi de takımı yapılandırırsın" diyerek, teklif götürdüğü belirtildi. Akçay'ın yaptığı, 'Gelecek sezon Süper Lig'de olmak istiyorum' açıklamasının da bu teklifte önemli rol oynadığı ifade edildi. 
 
1461 Trabzon’da ise sadece 10 ay, 15 bin lira maaş alan Mustafa Akçay’ın elden kaçmasından endişe ediliyor. Akçay'a, başka kulüplerden de servet niteliğinde teklifler geldiği vurgulandı. 

DHA