Anne katili evlat babasını da katletmiş

Aksaray'da 4 Eylül günü yaşadığı evin giriş kısmında tüfekle başından vurularak öldürülen Durdane Acun(69)’un katili oğlu çıktı.

08 Eylül 2013 Pazar 22:06 tarihinde eklendi, 1.302 kez okundu.

Mustafa Acun yapılan sorgusunda 1999 yılında kaza sonucu öldüğü zannedilen babası Mevlüt Acun’u da öldürdüğünü itiraf etti.

Aksaray Büyük Bölcek Mahallesi 2410 sokak Dursun Söyler Apartmanı No: 2 de 4 Eylül günü sabah saatlerinde meydana gelen olayda Durdane Acun(69) isimli yaşlı kadın evinin giriş kısmında uyuduğu esnada başında vurularak öldürülmüştü.

Olay üzere Aksaray Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu özel ekipleri zanlı ve zanlıların peşine düştü. Yapılan titiz çalışmalar ve elde edilen deliler ışığında şüphelerin üzerinde toplandığı Durdane Acun’un büyük oğlu Mustafa Acun(44)’un peşine düşüldü.

Cinayet Bürosu özel ekibi zanlı Mustafa Acun’un İstanbul’da saklandığı yerde yakalayarak Aksaray’a getirdi. Mustafa Acun yapılan sorgusunda 1999 yılında kaza sonucu öldü zannedilen babası Mevlüt Acun’u da Merkeze bağlı Yenikent Kasabasındaki tarlalarında sulama motorunun kayışlarının arsına kafasını sokarak öldürdüğünü itiraf etti.

Zanlı Acun; babasını sürekli kendine hakaret ettiği için, cinayeti bilen ve gizleyen annesini de sürekli kendisine (babanı sen öldürdün) dediği için öldürdüğünü ifade etti.

Yapılan doktor kontrolünde sonra ifadesi alınan zanlı Mustafa Acun tutuklanması için mahkemeye sevk edildi. Mustafa Acun’un annesini öldürmekte kullandığı el yapımı silah da ele geçrildi. 


CİHAN