'Annemiz ne zaman gelcek'

BURSA'da, üzerinde uyuşturucu çıktığı için 3 ay önce tutuklanan 4 çocuk annesi Kader Ş.'nin 6 yaşındaki üçüzleri H.i., M.A. ve A.H. ile 10 yaşındaki ablaları T.Ş., anneleriyle fotoğraflarına bakarak hasret gideriyor.

Annemiz ne zaman gelcek
11 Şubat 2016 Perşembe 11:41 tarihinde eklendi.
BURSA'da, üzerinde uyuşturucu çıktığı için 3 ay önce tutuklanan 4 çocuk annesi Kader Ş.'nin 6 yaşındaki üçüzleri H.i., M.A. ve A.H. ile 10 yaşındaki ablaları T.Ş., anneleriyle fotoğraflarına bakarak hasret gideriyor. Cezaevine gitmelerine rağmen üçüzlerin annelerini hastanede bildiğini söyleyen Kader Ş.'nin annesi Ayşe Sürücü, "Zehir tacirleri kızımı oyuna getirip yaktılar. Üçüzlerini ise cezalandırdılar. Bizimle kalan torunlarım, anne hasretini fotoğraflarına bakarak gideriyorlar ve 'Annemiz ne zaman gelecek' diye soruyorlar" dedi. 
 
Üç ay önce bir ihbarı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri, d Hakkari'den aldığı uyuştucuyu Bursa'ya getiren Kader Ş.'yi, İnegöl ilçesinde durdurduğu otobüste yakaladı. Kader Ş.nin üzerinde yapılan aramada 453 gram kokain ile 523 gram metamfetamin bulundu. Mahkemeye çıkartılan Kader Ş. tutuklanarak Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.
 
BABA ÇOCUKLARI ANNEANNEYE BIRAKTI
 
Hakkındaki soruşturma devam eden Kader Ş.'nin eşi Niyazi Ş., üçüz çocukları H.İ., M.A. ve A.H. ile 10 yaşındaki kızı T.Ş.'yi, kayınvaldesine bırakıp çalışmak için Zonguldak'a gitti. Annesinin cezaevinde olduğunu sadece T.Ş. bilirken, zaman zaman ziyarete getirilen yaşları küçük olan üçüzlere ise annelerinin hastanede olduğu söyleniyor.
 
'ÜÇÜZLER ANNELERİNİ ÇOK ÖZLÜYOR'
 
Özellikle üçüz torunlarının annelerini çok özlediklerini belirten anneanne 55 yaşındaki Ayşe Sürücü şunları söyledi:
 
"Kızım, uyuştucu tacirlerinin oyununa geldi. Onların ağına nasıl düştü bilemiyorum. Yakalanınca anladık. Birileri kızımı bu tezgahın içersine soktu ve yaktı. Kızımızın cezaevinde olması kadar bizleri en fazla üçüzlerinin durumu üzüyor. Yaşları küçük olduğu için cezaevinin ne olduğunu bilmeyen torunlarıma annelerinin hastanede olduğunu söyledik. Onlar da her gün anneleri ile çekilen fotoğraflara bakarak hasret gideriyorlar. 'Annemiz ne zaman gelcek' diye bize soruyorlar."