'Annemize yüzük alacağız' diyerek dolandırdılar

Antalya'da kimliği belirsiz iki kişi, girdikleri kuyumcu dükkanında 'Annemize yüzük alacağız' diyerek, seçtikleri bir yüzüğü işyeri sahibine fark ettirmeden alarak uzaklaştı.

Annemize yüzük alacağız diyerek dolandırdılar
16 Ocak 2014 Perşembe 18:31 tarihinde eklendi.
 
Olay saat 16.30 sıralarında Yener Ulusoy Bulvarı üzerindeki bir kuyumcuda meydana geldi. İşyerine gelen kimliği belirsiz iki kişi, 'Annemize yüzük almaya geldik' diyerek Ömer Karakaya'ya altın yüzüklere bakmak istediklerini söyledi. Yüzük çeşitlerini tezgahtan çıkaran Karakaya, ikilinin bir süre sonra vazgeçtiklerini belirtmeleri üzerine yüzük kutularını yerine koydu.
 
İşyerinden ayrılan 2 kişiden şüphelenen Karakaya, kutulardaki yüzüklerden birinin olmadığını fark etti. Olay yerinde inceleme yapan polise güvenlik kamerası kayıtlarını teslim eden Karakaya, "Annemize yüzük alacağız, deyip bir süre yüzüklere baktılar. Daha sonra beğenmediklerini söyleyip vazgeçtiler. Yüzükleri kontrol edince hırsızlık olduğunu anladım" dedi. Polis eşkalini belirlediği şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
 
HIRSIZI İŞYERİNE KİLİTLEMİŞTİ
 
Kuyumcu Karakaya, geçen yıl da benzeri bir olay yaşadı. Eşine sevgililer gününde hediye alamadığını belirterek işyerine gelen 48 yaşında N.B'ye yüzük çeşitlerini gösteren Karakaya, vazgeçtiğini belirterek kuyumcudan ayrılan şüphelinin bir adet yüzüğü aldığını fark etmiş, aynı gün işyeri yakınından geçen şüpheliyi dükkanında kilitleyerek polise teslim etmişti. 

DHA