Annesini döven ağabeyini öldürdü

Mersin'de 23 yaşındaki Mehmet Demirtüyi, uyuşturucu parası vermediği için annesini döven ağabeyi 25 yaşındaki Şehmuz Demirtüyi'yi bıçaklayarak öldürdü.

25 Kasım 2013 Pazartesi 15:50 tarihinde eklendi.
 
Olay, merkez Akdeniz İlçesi Güneş Mahallesi 5873 Sokak'ta dün gece meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen ve daha önce de uyuşturucudan bir çok kez cezaevine girip çıkan Şehmuz Demirtüyi, geç saatlerde geldiği evde annesi Kudret Demirtüyi'den para istedi.

Olumsuz cevap alınca annesini dövmeye başladı. Bu sırada evde olan kardeşi Mehmet Demirtüyi araya girip ağabeyini engellemeye çalıştı. İki kardeş arasında başlayan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. İnşaat işçisi Mehmet Demirtüyi kavga sırasında ağabeyi Şehmuz Demirtüyi'yi bıçakladı. Ağır yaralanan Şehmuz Demirtüyi, gürültüye gelen yakınlarının otomobiliyle kaldırıldığı Toros Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Mehmet Demirtüyi de Siteler Polis Merkezi'ne giderek, teslim oldu.
 
İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Demirtüyi, "Uyuşturucu kullanıyor annemi dövüyordu. Bu nedenle kavga ettik bıçakladım" dedi.

DHA