Annesinin kızı

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelice Alonjtonj 'Calvin' politika dersinden \%99 luk not ortalaması (A) alarak göstermiş olduğu üstün performansı ile eski senato üyesi Prof. Mishika Jett'in öğrencisi olarak öğretmeni ile birlikte Beyaz Saraya davet edildi.

Annesinin kızı
20 Ağustos 2012 Pazartesi 11:09 tarihinde eklendi, 3.273 kez okundu.

 

Prof. Mishika Jett'e ve kızına gelen davetiyeyi gören Ahu Tuğba, Üniversite önünde büyük şaşkınlık yaşamış ve gözyaşlarını boğulduğunu açıkladı. Okulda politika derslerinden yüzde 99 başarı ile geçen ve eski bir senato üyesi olan öğretmeninin dikkatini çeken Anjelice Alonjtonj Amerika genelinde politika derslerinde başarı yakalayan diğer öğrencilerle Beyaz Saray davetine katılmaya hak kazandı.
 
Önceki gün Bodrum Gümüşlük Victoria's at çiftliğinde Beyaz Saray davetini annesi ve aile dostu Salih Güney'le kutlayan Anjelice ata bindi. Annesi ile Ata binip deniz kenarında at süren Anjelice hayli neşeliydi. Güzelliği ile dikkat çeken Anjelice 'Benim için egitimim çok önemli eğer Amerika'da kariyerimi tamamlarsam çok sevdiğim Türkiye'de yaşamımı sürdürmek istiyorum' dedi

Milliyet