Annesinin yanında gördüğü adamı öldürdü

Adana'da 18 yaşındaki H.Ç., annesi ile ilişkisi olduğunu ileri sürdüğü 53 yaşındaki Yusuf Atan'ı sokak ortasında av tüfeği ile vurdu.

12 Ekim 2013 Cumartesi 22:18 tarihinde eklendi, 2.314 kez okundu.
Ağır yaralanan Atan hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polis, kaçan genci yakalamak için çalışma başlattı.
 
Olay, merkez Seyhan İlçesi'ndeki Mirzaçelebi Mahallesi'nin Obalar Caddesi üzerinde 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, işyerinden çıkan Yusuf Atan yanında bulunan arkadaşı M.Ç. ile birlikte park halindeki otomobiline doğru yürümeye başladı.

Bu sırada ara sokakta pompalı tüfek ile bekleyen H.Ç., Atar'ın üzerine doğru pompalı tüfekle ateş etti. Yusuf Atan Vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralandı. Atan olay yerine çağrılan ambulans ile Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Atan, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
 
Olay yerine gelen polis ekiplerine ateş edenin oğlu olduğunu söyleyen M.Ç., "Yusuf Atar ile birlikte yürüyorduk. Bu sırada sokaktan oğlumun elinde tüfek ile çıktığını gördüm. Yapma demeye kalmadı, ateş etti" diye ifade verdi. Cinayet büro amirliği ekipleri, olayın ardından kaçan H.Ç.'nin yakalanması için çalışma başlattı. 

DHA