Anneye en acı veda

İzmir'de yaşamını yitiren İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın annesi Ömriye Çapkın, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Anneye en acı veda
09 Eylül 2013 Pazartesi 16:55 tarihinde eklendi.
Yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı dört gün önce Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın annesi 82 yaşındaki Ömriye Çapkın, dün öldü. Ömriye Çapkın için bugün öğlen İlahiyat Fakültesi Camii’nde tören düzenlendi.

Annesinin rahatsızlığından dolayı iki gündür İzmir’de bulunan Hüseyin Çapkın’ı acı gününde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Aziz Kocaoğlu, Ak Parti İzmir milletvekilleri Ertuğrul Günay, İlknur Denizli, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, işadamları Ali Ağaoğlu, Zeynel Abidin Erdem, Murat Aksu, Haluk Ulusoy, Mahmut Özgener, Konak Belediye Başkanı CHP’li Hakan Tartan ile çok sayıda emniyet mensubu da yalnız bırakmadı.
 
Ömriye Çapkın’ın cenazesi, kılınan namazın ardından Yeşilyurt Mezarlığı’na götürüldü. Oldukça üzgün olduğu gözlenen Hüseyin Çapkın, annesinin tabutunu, en önde cenaze aracına kadar taşıdı. Çapkın ayrıca aracın ön koltuğuna oturarak mezarlığa kadar gitti. Ömriye Çapkın, burada toprağa verildi.

DHA