Antalya Mobilya Mağazası Elite Deluxe Mobilya

Mobilya bir evi gösteren en önemli eşyadır. Bu nedenle antalya mobilya yemek odasından yatak odasına, salon takımından koltuk takımına kadar yepyeni trendleri buluşturur.

Antalya Mobilya Mağazası Elite Deluxe Mobilya
21 Aralık 2019 Cumartesi 12:18 tarihinde eklendi, 1.575 kez okundu.

Mobilya bir evi gösteren en önemli eşyadır. Bu nedenle antalya mobilya yemek odasından yatak odasına, salon takımından koltuk takımına kadar yepyeni trendleri buluşturur. 

Yatak odası takımlarında yeni yıla girmemize sayılı günler kala yepyeni trendlerin hakim olduğunun altını çizmemiz gerekiyor. Artık, yatak odasında sıradan aynalı gardırop yerine panjurlar kullanılarak antalya mobilya yatak odasına yepyeni bir stil kazandırıyor.
 

TV Üniteli Yatak Odası Trendi
 

Yatak odasında televizyon aslında yıllardan beri var. Ama bunun için özel olarak üretilen bir tv üniteli yatak odası tasarımı söz konusu değildi. Yeni uygulanan tasarımlarla birlikte antalya mobilya televizyon üniteli yatak odası modası başlamış durumda. Televizyon modelinize göre özel olarak da boyutları tasarlanan bu televizyon ünitesi gardırobun tam da ortasına konularak olmazsa olmaz televizyon keyfinin yatak odasına taşınmasına imkan tanıyor.
 

Mobilya bir evi gösteren en önemli eşyadır. Bu nedenle antalya mobilya yemek odasından yatak odasına, salon takımından koltuk takımına kadar yepyeni trendleri buluşturur.  Yatak odası takımlarında yeni yıla girmemize sayılı günler kala yepyeni trendlerin hakim olduğunun altını çizmemiz gerekiyor. Artık, yatak odasında sıradan aynalı gardırop yerine panjurlar kullanılarak antalya mobilya yatak odasına yepyeni bir stil kazandırıyor. TV Üniteli Yatak Odası Trendi Yatak odasında televizyon aslında yıllardan beri var. Ama bunun için özel olarak üretilen bir tv üniteli yatak odası tasarımı söz konusu değildi. Yeni uygulanan tasarımlarla birlikte antalya mobilya televizyon üniteli yatak odası modası başlamış durumda. Televizyon modelinize göre özel olarak da boyutları tasarlanan bu televizyon ünitesi gardırobun tam da ortasına konularak olmazsa olmaz televizyon keyfinin yatak odasına taşınmasına imkan tanıyor. BURAYA RESİM GELECEK, ALT ETİKETİ = ANTALYA MOBİLYA MAĞAZALARI Country Dekorasyon Yatak Odanızın Ahşapla Buluşması Sonbahar/kış trendi yatak odası tasarımlarında doğanın kendinden ahşabın sıcaklığından esintiler de yatak odası dekorasyonu arasında yer alıyor. Bu sıra dışı dekorasyon örnekleriyle antalya mobilya ürünleri vurgulanıyor. Bu sayede country yatak odası tasarımına %100 suntalam malzemeden birinci sınıf işçilikle üretilmiş yatak odası kombinasyonu gerçekleştiriliyor. Bu hem kimyevi madde üretiminden uzak hem de ahşap işçiliğinin ortama kattığı sıcaklığın etkisiyle eşsiz bir tasarım örneği olarak kendini gösteriyor. Salon Takımlarında Sonbahar-Kış Trendi Gül kurusu, su yeşili, turkuvaz mavisi ve lacivert renk seçenekleri ise bu yıl salonları süsleyen trend renkler olarak karşımıza çıkıyor. Bu renk kombini yanında yine antalya mobilya özelliğine bağlı kalarak yine vurgulamamız gereken bir diğer özellik lazer kesim metal işçiliğiyle helezon ve spiral formdaki metal işçilik mobilya ayakları vintage koltuklara farklı bir hava katıyor. Bu sayede tamamen sıra dışı bir dekorasyon anlayışının egemen olduğunu kesinlikle ifade etmemiz gerekir.  Yine mutfak dekorasyonunda da country dekorasyon tarzında yepyeni modellere yer verilerek doğanın rengarenk esintileri mutfağınıza dek taşınıyor. Dekorasyon stilleri olarak yer verdiğimiz bu eşsiz tasarımlar yeni yılın en gözde yaratıcı dekorasyon fikirleri olarak şimdiden mobilya ürünleri arasında yer almaktadır. Böylelikle yeni yılın yepyeni trendini siz de evinize uygulayabileceksiniz. Kaynak: https://www.elitedeluxe.com.tr/
 

Country Dekorasyon Yatak Odanızın Ahşapla Buluşması
 

Sonbahar/kış trendi yatak odası tasarımlarında doğanın kendinden ahşabın sıcaklığından esintiler de yatak odası dekorasyonu arasında yer alıyor. Bu sıra dışı dekorasyon örnekleriyle antalya mobilya ürünleri vurgulanıyor. Bu sayede country yatak odası tasarımına %100 suntalam malzemeden birinci sınıf işçilikle üretilmiş yatak odası kombinasyonu gerçekleştiriliyor. Bu hem kimyevi madde üretiminden uzak hem de ahşap işçiliğinin ortama kattığı sıcaklığın etkisiyle eşsiz bir tasarım örneği olarak kendini gösteriyor.
 

Salon Takımlarında Sonbahar-Kış Trendi
 

Gül kurusu, su yeşili, turkuvaz mavisi ve lacivert renk seçenekleri ise bu yıl salonları süsleyen trend renkler olarak karşımıza çıkıyor.
 

Bu renk kombini yanında yine antalya mobilya özelliğine bağlı kalarak yine vurgulamamız gereken bir diğer özellik lazer kesim metal işçiliğiyle helezon ve spiral formdaki metal işçilik mobilya ayakları vintage koltuklara farklı bir hava katıyor. Bu sayede tamamen sıra dışı bir dekorasyon anlayışının egemen olduğunu kesinlikle ifade etmemiz gerekir.
 

Yine mutfak dekorasyonunda da country dekorasyon tarzında yepyeni modellere yer verilerek doğanın rengarenk esintileri mutfağınıza dek taşınıyor. Dekorasyon stilleri olarak yer verdiğimiz bu eşsiz tasarımlar yeni yılın en gözde yaratıcı dekorasyon fikirleri olarak şimdiden mobilya ürünleri arasında yer almaktadır. Böylelikle yeni yılın yepyeni trendini siz de evinize uygulayabileceksiniz.
 

Kaynak:https://www.elitedeluxe.com.tr/