Antalya'da gümüş mağazasında soygun

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Gündoğdu beldesinde 2 gümüş satış mağazasından toplam 230 bin lira değerinde gümüş takı çalındı.

23 Ekim 2013 Çarşamba 23:11 tarihinde eklendi.

Hırsızlık zanlıları 2 işyerinin bilgisayarlarını da beraberlerinde götürdü. 2 zanlının, hırızlık öncesi dükkan önünde keşif yaptığı güvenlik kamerasına yansıdı.

Gündoğdu Turizm Merkezi'nde gümüş takı satımı yapan Nuri Arslan, sabah işyerine geldiklerinde kendi ve komşusunun işyerlerinin soyulduğunun farkına vardıklarını söyledi. Olay sonrası konuyu jandarmaya intikal ettirdiklerini belirten Arslan, güvenlik güçlerinin kendi işyeri ve komşu işletmede inceleme yaptığını ve yakın çevre iş yerlerinden güvenlik kamerası görüntülerini aldıklarını kaydetti.

Arslan, "Benim iş yerimden 150 bin, komşu iş yerinden 80 bin lira değerinde gümüş takı çalınmış bulunmakta. Güvenlik kamerası görüntülerinde zanlıların bir gün önce saat 21.39 sularında keşif yaptığı görülüyor. Soygunu ise sabah iş yerlerine girerek gerçekleştirmişler. Zanlılar tanınmamak için şapka takmışlar. Bizim dışımızda bir işletmenin kapı kilidi kırılmasına rağmen içine girilmemiş." diye konuştu.

Jandarma ekipleri, güvenlik kamerasındaki 2 zanlının yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.


CİHAN