Antalya'da silahlı gaspa tutuklama

Özkek uyruklu kadına silah zoruyla değerli ziynet eşyalarını gasp ettiği iddia edilen zanlı yakalandı.

11 Şubat 2014 Salı 18:33 tarihinde eklendi.


Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde Özbek uyruklu kadına silah zoruyla değerli eşyaları, pasortuna el koyan ve acil bir şekilde 3 bin lira getirmemesi halinde zıynetlerini vermeyeceği tehdidinden bulunan S.Ö. isimli kişi jandarma tarafından yakalanarak adalete teslim edildi. Zanlı S.Ö çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Alanya L Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Side Beldesi Kemer Caddesi'nde yol üzerinde bekleyen Özbek uyruklu M.N. isimli kadın otomobilden inen bir şahıs tarafından silah zoruyla yağmalandığı belirtildi. Üzerindeki pasaportu, ikametgah tezkeresi ve ziynet eşyalarını alan zanlı, 3 bin lira getirmesi karşılığında pasaportu ve ikametgah tezkerisini vereceğini belirterek olay yerinden ayrıldığı ifade edildi.

Özbekisitanlı M.N. durumu hemen Side Jandarma Karakolu'na giderek durumu bildirdi. Jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucunda kadını yağmalayan ve üzerindeki zıyney eşyaları alan S.Ö. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Sorgusu tamamlandıktan sonra mahkemeye çıkartılan S.Ö. isimli şahıs çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Alanya L Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Zanlının aldığı pasaport, ikametgah tezkeresi ve ziynet eşyaları ise jandarma tarafından M.Ö. isimli Özbek uyruklu kadına teslim edildi.


CİHAN