"Antalyaspor, en iyi takım olmaya aday"

Medikal Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, ikinci yarının en iyi takımlarından birisi olmaya aday olduklarını söyledi.

Antalyaspor, en iyi takım olmaya aday
26 Ocak 2014 Pazar 18:56 tarihinde eklendi, 1.248 kez okundu.

Spor Toto Süper Ligin 18. haftasında MP Antalyaspor, deplasmanda Kayseri Erciyesspor’u 3-1 mağlup etti. Maç sonrası bir değerlendirme yapan MP Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, rakibin hücumunu durdurup hızlı hücumla galip geldiklerini ifade etti.

Rakibin hücum anlamında ne yapacağını bildiklerini belirten tecrübeli hoca, “Bunlarla ilgili savunma oyuncularımızı uyardık. Çabuk oynarsak etkili oluruz demiştik. Bu da gerçekleşti. Futbol anlamında ikinci yarının en iyi takımı olmaya adayız. Eğer daha geliştirirsek kendimizi herkesin zevk alacağı bir takım oluruz. Hikmet hocaya ve Erciyesspor’a başarılar diliyorum.” dedi.

Antalyasporlu futbolcu Serkan Balcı da, “Bugün hakettiğimiz bir galibiyet aldık. İyi mücadele ettik. İyi bir rakibe karşı kazandık. Bizi destekleyen taraftarımıza armağan olsun bu galibiyet.” dedi.

Basın toplantısına katılan Musa Nizam ise, “Çok önemli bir maçtı. Oynayan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bundan sonraki haftalarda da en iyi mücadeleyle alt sıralardan kurtulmak istiyoruz. Bizim yerimiz burası değil.” dedi.

KAYSERİ ERCİYESSPOR ÜZGÜN
    
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, transferleri bitiremedikleri için bu maça tam kadro çıkamadıklarını söyledi. “Kendi sahamızda oynadığımız önemli bir karşılaşmaya transferi bitirmiş ve en iyi kadromuzla çıkmayı çok arzulardık” diyen tecrübeli hoca, “2 oyuncuyu getirdik ama maalesef oyuncular imza atmadan geri gitti. Maçta iki takım arasında kadro derinliği ve oyuncular arasında farklılıklar vardı. Bunu takımımı küçümsemek için söylemiyorum.

Golü yiyinceye kadar biz kaçırdık. Mağlup duruma düştük ama buna rağmen mücadele ettik. Bazen kaleciler çok önemli olur. Yüzde 100’lük pozisyonu çıkarır maç döner. Bir kere futbolda oynadığımız rakiplerin kadro yapısını, gücünü kabul edeceksiniz. Maalesef biz transferi bitiremediğimiz için böyle oldu. Demorolize olmadan eksik tarafları kapatmak için mücadele edeceğiz. Yapmazsak takımımız belli. Herkes kapasitesi kadar yaptı. Rakip takımı da tebrik etmek lazım. Takımın vitesini yükseltecek işler yapmak istiyoruz. Bakalım bizim için hayırlısı olsun.” şeklinde konuştu.

Basın toplantısına katılan Emre Öztürk de, “Maça iyi başladık ama geriye düştük. Sonuçta yenildik ama önümüzdeki maçlara bakacağız.” dedi.

Basın toplantısında yer alan diğer bir oyuncu Björn Vleminckx de, “Öncelikle çok zor bir maçtı. İlk yarı çok pozisyonumuz var. Ama devre arasına 1-0 mağlup girdik. Benim girdiğim pozisyon gol olsaydı maç daha farklı olabilirdi.” dedi.


CİHAN