Antalyaspor'da şok!

Medical Park Antalyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, teknik ekibiyle birlikte görevinden istifa etti.

Antalyasporda şok!
28 Mayıs 2013 Salı 17:26 tarihinde eklendi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, görevini bıraktığını açıkladı. Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Medical Park Antalyaspor’da istifalar ard arda gelmeye başladı.

Sabah saatlerinde basın toplantısı yaparak görevini bırakacağını açıklayan Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akıncıoğlu’ndan sonra teknik direktör Mehmet Özdilek de öğleden sonra basın toplantısı yaparak görevinden istifa edeceğini duyurdu.

Medyanın karşısına geçen kırmızı-beyazlı takımın genç patronu Özdilek, kulüp başkanının istifasını üzüntüyle öğrendiğini, o anda Pro-Lisans kursunda olduğunu açıkladı. Bu olayı öğrenir öğrenmez Antalyaspor tesislerine geldiğini açıklayan Özdilek, “Ben de ekibimle birlikte görevi bıraktım.” dedi.

Teknik Direktör Özdilek, basın mensuplarından herhangi bir soru almazken, yakın bir zamanda konuyla ilgili hem 5 yıllık geçmişini değerlendireceğini, hem de konuyu daha ayrıntılı bir şekilde açıklayacağını aktardı.

Öte yandan Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akıncıoğlu, 14 Haziran'da yapılacak genel kurulda yeniden başkanlığa aday olmayacağını sabah yaptığı basın toplantısında duyurmuştu.


CİHAN