Anton Ferdinand Antalya'ya geldi

Medical Park Antalyaspor'un önemli transferleri arasında gösterilen İngiliz futbolcu Anton Ferdinand, anlaşma sağlandıktan 13 gün sonra Antalya'ya geldi.

Anton Ferdinand Antalyaya geldi
06 Ağustos 2013 Salı 19:40 tarihinde eklendi.
Geçen sezon Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen Queens Park Rangers'ın savunma oyuncusu Anton Ferdinand'ın kente gelişi, ailevi sorunlardan dolayı gecikti. Ferdinand, bugün öğleden sonra Londra'dan İstanbul aktarmalı olarak Antalya Havalimanı'na geldi. Kulüp yetkililerinin karşıladığı İngiliz futbolcunun yanında babası Julian, kuzeni Marks ve bir aile dostu da vardı. 
 
Havalimanında gazetecilere açıklama yapmayan Anton Ferdinand, sağlık kontrolleri için gittiği Medical Park Hastanesi'nde Türkiye'ye geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi, "Buraya başarılı olmaya geldim" dedi. Ferdinand, Türkiye'den sadece Fenerbahçeli Salih Uçan'ı çok beğendiğini sözlerine ekledi. 
 
Sağlık kontrollerinin ardından kulübe geçen İngiliz futbolcu, burada kulüp başkanı Gültekin Gencer ile görüştü. Yarın sabah erken saatlerde Londra'ya uçacak olan Anton Ferdinand, cuma günü eşinin doğumundan sonra 10 Ağustos'ta düzenlenecek imza törenine katılacak. 

DHA