Antrenmanda şok oldu

Türkiye Kadınlar Basketbol 1'inci Ligi ekiplerinden Samsun Basketbol takımının tecrübeli ismi Burcu Uzun'a arkadaşı İbrahim Kandemir, antrenmanda sürpriz evlilik teklifi yaptı.

Antrenmanda şok oldu
08 Şubat 2013 Cuma 19:47 tarihinde eklendi, 1.213 kez okundu.

 

Samsun Basket takımının yarın Adana'da Botaşspor ile oynayacağı maç öncesi Menderes Spor Salonu'nda yapılan antrenmana gelen Kandemir, çalışmanın sonunda salonun ışıkları kapatılırken, müzik eşliğinde mikrofonla tribünde arkadaşına aşk şiiri okudu.

Tribündeki arkadaşını izlerken duygulanıp göz yaşlarını tutamayan Burcu Uzun'a sahaya indiği anda "Benimle evlenirmisin" diye bağıran Kandemir, "Evet" cevabını alınca cebinden çıkardığı yüzüğü taktı.
 
6 aylık ilişkilerinin olduğunu söyleyen Kandemir, "Daha iyi bir teklif yapmak isterdim. Burcu'ya en iyileri layık" dedi.
 
Uzun ise, takımının ligde kötü günler yaşadığını belirterek, "Son haftalarda takım olarak aldığımız kötü sonuçlarla birlikte, moral olarak iyi durumda değildik. Bu teklifi hiç beklemiyordum. Takım arkadaşlarıma ve bana iyi bir moral oldu aynı zamanda. Çok mutluyum" diye konuştu.

DHA