Antrenmanlar basına kapatıldı

Juventus ile yapacağı maç ile Avrupa macerasına devam etmek isteyen Trabzonspor'da teknik sorumlu Hami Mandıralı, oyuncularını ilk maçta yapılan hatalardan dolayı uyardı.

Antrenmanlar basına kapatıldı
25 Şubat 2014 Salı 14:42 tarihinde eklendi.
Bordo-mavili yönetim ve taraftarlar ise, 2-0'lık skora rağmen iyi futbol nedeniyle umutlu bekleyişini sürdürüyor.
 
Trabzonspor'da tüm planlar Perşembe günü saat 22.05'te oynanacak olan Juventus maçı üzerinden yapılıyor. Deplasmandaki 2-0'lık mağlubiyete rağmen Trabzon'daki maçta rakibinden turu koparmak isteyen bordo-mavililerde teknik sorumlu Hami Mandıralı da kadroda mini bir revizyona gitmeye hazırlanıyor. İlk maçta yapılan basit hatalardan dolayı oyuncularını uyaran Mandıralı, son haftalarda performansında düşüş gözlenen Emre Güral'ın yerine Henrique'ye 11'de görev vermeyi planlıyor. Mandıralı'nın ayrıca Özer ve Adrian arasında da bir karar verip, daha ofansif bir kadro kurmak istediği öğrenildi. Bu arada Trabzonsporlu yöneticiler ve taraftarlarda Avni Aker'deki maçta takımın Juventus karşısında turu getirecek sonucu getireceğine inanıyor.
 
TRİBÜNLER DOLACAK
 
Trabzonsporlu taraftarlar Juventus maçında takımı yalnız bırakmamak için harekete geçti. Bordo-mavili taraftarların satışa sunulan biletlere yoğun ilgi gösterdiği ve maç saatine kadar tüm biletlerin tükenmesinin beklediği belirtildi. Bu arada Juventus ile deplasmanda oynanan maçta tribünlerde yakılan meşaleler nedeniyle yüksek bir para cezası ödemeyle karşı karşıya kalan bordo-mavili yöneticiler, Trabzon'daki maçta her hangi bir sorunun olmaması için yoğun çaba harcıyor.
 
ANTRENMANLAR BASINA KAPATILDI
 
Trabzonspor, Juventus ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenmanda bordo mavililerin oldukça neşeli dakikalar geçirdiği öğrenildi. Bu arada yarın akşam 19.00 sıralarında Trabzon'a gelecek olan Juventus'un son antrenmanını Torino'da yapacağı ve Trabzon'da çalışma yapmayacağı belirtildi.
 
MALOUDA HIRS KÜPÜ
 
Yaşadığı uzun sakatlığın ardından takımla birlikte antrenmanlara başlayan Florent Malouda, Juventus maçında forma giymek istiyor. Teknik sorumlu Hami Mandıralı'yla görüşerek zorlu karşılaşmada görev almak istediğini söyleyen Malouda, kondisyon eksiklerini ise yaptığı özel çalışmalarla gidermeye çalışıyor. Fransız oyuncunun Juventus ile oynanan ilk maçta forma giyemediği için oldukça üzgün olduğu ve bunu teknik ekipteki arkadaşlarıyla da paylaştığı öğrenildi.
 
JUVENTUS MAÇINA ÇEK HAKEM
 
Trabzonspor'un Juventus ile yapacağı maçın hakemleri belli oldu. Buna göre Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda saat 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu'ndan Pavel Kralovec yönetecek. Kralovec'in yardımcılıklarını Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Roman Slysko ile Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu'ndan Martin Wilczek yaparken, maçın dördüncü hakemi Ondrej Pelikan olacak. Karşılaşmada ilave yardımcı hakem olarak ise Radek Prihoda ile Michal Patak görev yapacak.

DHA