antu.com'dan taraftara çağrı

Operasyona tepki gösteren Fenerbahçeliler taraftar sitesi antu.com'dan taraftarlara bir çağrıda bulundu

antu.comdan taraftara çağrı
07 Temmuz 2011 Perşembe 17:11 tarihinde eklendi, 1.762 kez okundu.

 

Son günlerde kamuoyunda Fenerbahçemiz üzerine oynanan oyunlar ve amacı henüz netleşmemiş saldırılara karşı bütün Fenerbahçelilerin birlik olarak oluşturacakları tepki büyük önem kazandı. Görünüyor ki, yaşanan süreçte camiamızın önde gelen isimlerinden dişe dokunur bir tepki çıkmadığından bütün camiayı kenetleyecek ve Fenerbahçe’ye sahip çıkacak olan Fenerbahçe’nin asıl sahibi Fenerbahçe taraftarı olacak. 
 
Bu şartlar altında Milyonlarca Fenerbahçe taraftarına tarihi bir görev düşüyor. Değerlerimize sahip çıkmak için 10 Temmuz Pazar günü düzenlenen organizasyonlara çok geniş çapta katılım göstermek. 
 
Büyük Fenerbahçe`nin Büyük Taraftarı, Kadıköy Eski Salı Pazarı’ndan 09:00’da konvoy halinde harekete geçerek 12:00’da Topuk Yaylası’nda buluşuyor. Organizasyona şu an için İstanbul’daki tüm tribün grupları ve başta Düzce Fenerbahçe Derneği olmak üzere Marmara bölgesindeki tüm Fenerbahçe dernekleri katılım gösterecektir. Organizasyon sonunda hep birlikte 18:00’a doğru Bağdat Caddesi’ne geçilecek.
 
Bu herhangi bir grubun organizasyonu değil, Fenerbahçe taraftarının organizasyonu. Bu yüzden gelecek tüm Fenerbahçe taraftarlarının sadece Fenerbahçe forması giymesi gerekiyor. Bu bir seferberlik halidir ve Büyük Fenerbahçe`nin Büyük Taraftarı üzerine düşen bu tarihi görevi görevi en iyi şekilde yerine getirecektir.