Apartmanda yangın paniği

İzmir'in Bornova ilçesindeki bir apartman dairesinde yangın çıktı. Dumandan etkilenenlere olay yerinde müdahale edildi. Kurtarılan anne ise çocuklarına sarılarak ağladı.

Apartmanda yangın paniği
16 Şubat 2013 Cumartesi 17:04 tarihinde eklendi, 1.244 kez okundu.

 

Yangın, saat 15.00 sıralarında Özkanlar semti, 275 Sokak, 2/2 numarada meydana geldi. Nuran A.'ya ait daireden alevler yükseldiğini gören vatandaşlar, itfaiye ekiplerine bildirdi.

Daireden çıkan ve bir anda büyüyen yangın binayı sararken apartman sakinleri büyük korku yaşadı. Apartmanda çok sayıda kişinin bulunması sebebiyle olay yerine birçok itfaiye ekibi ve cankurtaran sevk edildi. Bazı apartman sakinleri, itfaiye merdiveniyle indirildi.

Yangın, müdahale sonucu üst katlara sıçramadan kontrol altına alındı. Apartmandan kurtarılan çocuklar ve diğer bina sakinlerine, 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri müdahale etti. Çocuklarına sarılan Nuran A., gözyaşlarına hakim olamadı. Maddi hasara yol açan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. Yangının, ikinci katta oturan Nuran A.'nın 6 yaşındaki oğlunun salondaki koltuğu tutuşturması sonucu çıktığı öğrenildi.

CİHAN