Appiah ada yolcusu

Geçtiğimiz sezon İtalya Serie A takımlarından Cesena forması giyen Ganalı futbolcu Stephen Appiah, İngiltere Premier Lig'i takımlarından Blackburn Rovers ile anlaşmaya çok yakın olduğu yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Appiah ada yolcusu
07 Aralık 2011 Çarşamba 16:02 tarihinde eklendi.

 

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Ganalı orta saha oyuncusu Stephen Appiah'ın, İngiltere Premier Lig takımlarından Blackburn Rovers ile anlaşma üzere olduğu iddia edildi.
 
Ghanasoccernet.com'a dayandırılarak Daily Mail'in sütunlarına taşıdığı habere göre; orta sahasını güçlendirmek isteyen Blackburn, geçen sezon İtalya Serie A takımlarından Cesena'da forma giyen ve bu sezon boşa çıkan Appiah'ı renklerine bağlamak üzere.
 
Geçen ay vefat eden babasının defin işlemlerini gerçekleştirmek üzere Gana'ya giden Appiah, Blackburn ile 1 yıllık sözleşme imzalayacak. İngiliz ekibinin teknik direktörlüğünü yapan Steve Kean'ın kendisine vermiş olduğu özel programla kondisyon yüklemeleri yapan Appiah'ın başarılı olacağına inancı tam.
 
Türkiye'de Fenerbahçe ile başarılı bir dönem geçiren Appiah yaşadığı diz sakatlığı sebebiyle sarı-lacivertli takımdan ayrılmak zorunda kalmıştı. 2010 Dünya Kupası'nda Gana forması giyen ve takımının kaptanı olan Appiah, şampiyonadan sonra milli takımı bıraktığını açıklamıştı.
 
(Sporx)